Rik: “Goed, kundig en uitgebreid advies!”

Elisabeth: “Al 38 jaar een zeer tevreden klant.”

Jan: “Vlotte en snelle reactie”

Timo: “Vertrouwen, dat is waar het om draait!”

Kim: “Zeer tevreden met de goede service en snelheid.”

Referenties

Beoordelingen Veldhuis Advies

9.0
Op basis van 384 beoordelingen
9.4
Op basis van 62 beoordelingen in de afgelopen 12 maanden
Beoordeel Veldhuis Advies
11 t/m 20 van 384 beoordelingen

Cynthia den Bleker uit: WAPENVELD

17-06-2020
10
             

Ervaring:
Wij zijn bezig om een hypotheek aan te vragen voor ons eerste huis. Theo Hanekamp helpt ons hier erg goed bij. Hij legt alles duidelijk uit, geeft tips en hij is goed bereikbaar via de telefoon of mail. Erg fijn hoe we geholpen worden! We moeten nog een tijdje voor alles rond is, maar in heb er alle vertrouwen in dat het helemaal goed gaat komen.

Aanbeveling: ja

Marianne uit: Wapenveld

17-06-2020
8
             

Ervaring:
Wij kunnen altijd een beroep doen op Theo Hanekamp. Theo is al jaren onze adviseur bij Veldhuis Advies. Hij staat direct voor ons klaar en zijn advies is altijd zeer duidelijk en correct. Bovendien is Theo heel plezierig in de omgang.

Aanbeveling: ja

N.S. uit: Kampen

16-06-2020
10
             

Ervaring:
Duidelijk en op korte termijn een afspraak kunnen inplannen voor hypotheekadvies. Als er vragen waren, kreeg ik ook altijd snel en goed antwoord van Theo Hanekamp. Goed geregeld dus!

Aanbeveling: ja

Erik-Jan uit: Elburg

16-06-2020
9
             

Ervaring:
Uitstekend geholpen door Theo Hanekamp met hypotheekadvies- en bemiddeling. Het gehele traject werd ons uit handen genomen, zodat wij hier geen omkijken naar hadden.

Aanbeveling: ja

Jannette uit: Harderwijk

16-06-2020
10
             

Ervaring:
Of het nu gaat om een scherpe premie voor een autoverzekering, een alomvattende opstal en inboedelverzekering, tussentijds bezoek c.q. evaluatie (waar menig assurantie c.q. adviesbureau nog wat van kan leren) of de afhandeling van een schade, ja zelfs als het erom gaat om premieverhogingen in toom te houden denkt Veldhuis Advies met je mee. Kortom, een zeer gedegen en persoonlijk advies.

Aanbeveling: ja

Gerbert uit: Epe

16-06-2020
10
             

Ervaring:
Wij zijn ondertussen al jaren klant bij Veldhuis advies. De diverse schades die wij hebben ervaren zijn altijd keurig begeleid en afgehandeld. Een aantal jaren geleden heeft Veldhuis advies ons een gedegen hypotheek advies verzorgt waarna wij ook ook een 'abonnement' op de financiële planning/overzicht hebben genomen en dit bevalt ons uitermate goed. Hierdoor hebben wij elke 3 jaar even een moment om te kijken en te sparren met de financieel adviseur of wij nog op koers liggen voor onze financiële doelstellingen naar de toekomst toe, maar ook scenario's worden inzichtelijk gemaakt wat als..... en welke financiele risico's dit weer met zich mee brengt. Kortom, zeer tevreden hoe het team van Veldhuis advies omgaat met ons als klant.

Aanbeveling: ja

Esmatrans Esther Dunnewind uit: Dalfsen

15-06-2020
10
             

Ervaring:
Zowel zakelijk als privé de verzekeringen ondergebracht bij Veldhuis Advies. Uitstekend geholpen en geïnformeerd door Dhr Van boven.

Aanbeveling: ja

Marijke Havik uit: Zwolle

14-06-2020
9
             

Ervaring:
In nieuwe privé situatie zeer goed geholpen door Marcel, op gebied van hypotheek, verzekeringen en financieel advies.

Aanbeveling: ja

Janina uit: Zutphen

12-06-2020
9
             

Ervaring:
Ik ben uitstekend geholpen om toch een verzekering te kunnen afsluiten wat vanwege privé omstandigheden eigenlijk niet mogelijk was. Na wat contact te hebben gehad, met ongelooflijk snelle reactie op mijn e-mails en vragen toch gelukt. Echt hartstikke fijn en supersnel geregeld!! Ik ben zeer tevreden!

Aanbeveling: ja

Willy uit: Apeldoorn

11-06-2020
10
             

Ervaring:
Het advies wat wij van Marcel van den Belt nu al een aantal malen hebben gekregen voelt erg goed, vriendelijk en deskundig. Iets wat ons erg heeft geholpen om een goed financieel overzicht te krijgen en dit ook te waarborgen voor de toekomst.

Aanbeveling: ja