Rik: “Goed, kundig en uitgebreid advies!”

Elisabeth: “Al 38 jaar een zeer tevreden klant.”

Jan: “Vlotte en snelle reactie”

Timo: “Vertrouwen, dat is waar het om draait!”

Kim: “Zeer tevreden met de goede service en snelheid.”

Referenties

Beoordelingen Veldhuis Advies

9.0
Op basis van 384 beoordelingen
9.4
Op basis van 62 beoordelingen in de afgelopen 12 maanden
Beoordeel Veldhuis Advies
1 t/m 10 van 384 beoordelingen

erik Huijsmans uit: Geldrop

03-07-2020
10
             

Ervaring:
Na eerst eerst flink wat beren op de weg te hebben gezien heeft Eric van Leeuwen van Veldhuis Advies mij snel uit de "brand" geholpen met een passende verzekering. Waar voor dank.

Aanbeveling: ja

Koos Agtereek uit: Apeldoorn

03-07-2020
10
             

Ervaring:
Prettig mee-gedacht met een zaak tav internationale aansprakelijkheid en verzekeringsvoorwaarden. Samen zaken vertaald en vastgelegd.

Aanbeveling: ja

Zwier uit: Heerde

30-06-2020
10
             

Ervaring:
Ik heb super goed contact en uitleg gehad over hypotheek aanvraag! Theo Hanekamp heeft mij heel duidelijk alles uit gelegd over de hypotheek en nog meer. Een top kantoor met goeie mensen die er alles van weten

Aanbeveling: ja

R. Brouwer uit: Heerde

29-06-2020
9
             

Ervaring:
Heel prettig gesprek, waarin alles rustig werd doorgenomen. Goede en duidelijke uitleg van de mogelijkheden. En prettige en snelle afhandeling van de financiering.

Aanbeveling: ja

Tom uit: Den Haag

25-06-2020
10
             

Ervaring:
Inmiddels hebben wij al jaren diverse verzekeringen ondergebracht bij Veldhuis Advies. En daar zijn we heel tevreden over. Dat heeft alles te maken met de fijne samenwerking (in ons geval met Marco Klein), de snelle en duidelijke communicatie en verzekeringen die goed op maat aansluiten bij onze wensen.

Aanbeveling: ja

Henk uit: Epe

22-06-2020
9
             

Ervaring:
Veldhuis Advies is helder in de communicatie, waardoor je weet waar je aan toe bent en welke stappen genomen moeten worden om schadegevallen op te lossen. Veldhuis Advies staat naast zijn klanten.

Aanbeveling: ja

A en P uit: Z

20-06-2020
10
             

Ervaring:
Wij zijn al jaren tevreden klanten en ervaren Marcel van den Belt als een deskundige adviseur. Zijn financiële adviezen beteken een meerwaarde voor ons zodat wij in vertrouwen bepaalde (financiële) keuzes kunnen maken. En met name het kunnen vertrouwen op juiste adviezen, is voor ons heel belangrijk.

Aanbeveling: ja

Klaas uit: Apeldoorn

19-06-2020
9
             

Ervaring:
Bij de overstap van onze huidige tussenpersoon naar Veldhuis werd alles van A tot Z voor ons geregeld. We waren vooral verrast over de enorm expertise die aanwezig is bij Veldhuis en de snelheid waarmee zaken geregeld worden. Kortom vooral complimenten aan het gehele team van Veldhuis Advies!

Aanbeveling: ja

Saskia uit: Heerde

18-06-2020
10
             

Ervaring:
Zeer tevreden over de duidelijke uitleg en tijd die er werd genomen voor ons oriënteerd gesprek.

Aanbeveling: ja

Leon en Petra uit: Wijhe

18-06-2020
10
             

Ervaring:
Voor het oversluiten en aanpassen van onze hypotheek hebben we contact gehad met Theo Hanekamp. Goed en duidelijk advies en snelle afhandeling via de mail. Wij zijn heel positief en zullen de volgende keer zeker weer contact met hem opnemen!

Aanbeveling: ja