Rik: “Goed, kundig en uitgebreid advies!”

Elisabeth: “Al 38 jaar een zeer tevreden klant.”

Jan: “Vlotte en snelle reactie”

Timo: “Vertrouwen, dat is waar het om draait!”

Kim: “Zeer tevreden met de goede service en snelheid.”

Referenties

Beoordelingen Veldhuis Advies

0 8.9
340 beoordelingen
Beoordeel Veldhuis Advies
1 t/m 10 van 340 beoordelingen

K uit: Apeldoorn

22-01-2020
10
             

Ervaring:
Na onlangs een gezinsuitbreiding is het verzekeringspakket in een handomdraai aangepast aan de nieuwe situatie. Direct een nieuwe offerte op de dag van aanvraag, meedenken in het opzeggen van diverse andere partijen, uitstekende service en als klap op de vuurpijl een geweldig attent cadeau n.a.v. geboorte van onze zoon ! In één woord: UITSTEKEND ! Dank jullie wel voor de goede service. Met vriendelijke groet, Dhr. K. Westra

Aanbeveling: ja

Maikel uit: Wapenveld

21-01-2020
3
             

Ervaring:
Tweemaal in 10 jaar goed geholpen bij 2 kleine incidenten. In deze zomer op vakantie schade gehad aan de auto. Noodnummer gebeld, maar noodnummer kon mij niet goed helpen door onduidelijkheid hoe ik verzekerd was. Veldhuis stond voor mij klaar en fijn contact gehad, maar moest wel zelf alles afhandelen met het noodnummer (liep via Unigarant), en Unigarant was een drama. Zeer slechte ervaring gehad dus ondanks de vriendelijkheid van Veldhuis advies. In 3 dagen 50 telefoontjes en stress op vakantie. Ondanks dat de relatie tussen ons een deukje heeft toch al mijn verzekeringen voor mijn nieuwe woning af willen sluiten bij Veldhuis gezien de recensie's. Op mijn vrije dag erheen met het idee de tijd te nemen en wat af te sluiten. Kwam binnen en in het gesprek werd in een noodgang alles besproken. Adviseur had wat witte A4tjes die met de hand werden in gevuld en ik wilde serieus meer verzekeringen nemen, maar dit werd me niet gevraagd. Stond met 10 minuten met de jas aan weer bij de hoofd ingang. Ik vroeg nog informatie over arbeidsongeschiktheid. Adviseur gaf aan dat ik dan moest bellen omdat dit voor een andere afdeling was. Om mij heen zaten twee mensen achter de computer bij de receptie en een adviseur. Ik had mijn tas met spullen bij me met informatie van mij nwerk en mij werd het advies gegeven weer naar huis te gaan om te bellen. Ik heb geen enkel bedrag gezien wat de kosten zouden worden. Dit zou via de mail wel binnen komen, een offerte. Heb nog niets ontvangen, en vraag me ook af of dit wel komt gezien mijn naam twee maal fout geschreven werd, dus mijn email misschien ook? Bijzonder ervaring al met al, ben een dag later (vandaag) naar een andere verzekeringsmaatschappij geweest en werd uitgebreid geholpen en bij thuiskomst had ik de mail met de offerte al. Zonde, had het Veldhuis ergens wel gegund gezien het tijdelijke intensieve contact in de vakantie. Maar kan niet anders dan een onvoldoende geven en ook mijn auto ergens anders heen brengen.

Aanbeveling: nee

Otto uit: Brummen

14-01-2020
9
             

Ervaring:
Perfect

Aanbeveling: ja

GHT Hoeben uit: De Bilt

10-01-2020
10
             

Ervaring:
Ik ben bij Veldhuis terecht gekomen vanwege zijn goede polissen tegen een goede prijs. Helaas heb ik schade opgelopen en op alle fronten is die uitstekend afgewerkt. Vlot, deskundig, zonder gezeur, met vertrouwen. Ik voel me serieus genomen. Zo wil je dus als klant behandeld worden

Aanbeveling: ja

Tim de Vries uit: Apeldoorn

02-12-2019
10
             

Ervaring:
Goed, altijd vakkundig en probleemloos geholpen zonder uren aan de telefoon te hangen. Kortom, super service waar de klant koning is.

Aanbeveling: ja

Nico uit: Den Bosch

02-12-2019
10
             

Ervaring:
De algemene ervaringen met de meest recente schade afhandeling: Attent, behulpzaam, compleet, bekwaam, vlot

Aanbeveling: ja

Rick uit: Harderwijk

24-11-2019
9
             

Ervaring:
Het is fijn om een betrouwbare en onafhankelijke partij te kennen die persoonlijk en professioneel advies levert bij de meest belangrijke en bepalende keuzes in het leven. Veldhuis Advies stelt ons in dat opzicht nooit teleur. Altijd flexibel en geen vraag blijft onbeantwoord. We zijn al jaren naar volle tevredenheid klant.

Aanbeveling: ja

Nick Nijhof uit: Heino

04-10-2019
10
             

Ervaring:
Snel en duidelijk

Aanbeveling: ja

Cynthia uit: Wapenveld

30-09-2019
10
             

Ervaring:
We werden snel geholpen, onze financiele situatie werd bekeken en er werd een duidelijk advies gegeven over het opnemen van een hypotheek. Alles wat we wilde weten konden we vragen. En er werd goed met ons meegedacht. Top service!

Aanbeveling: ja

Jasper uit: Apeldoorn

26-09-2019
9
             

Ervaring:
Ik had een vraag over de schade die ik had aan mijn schuur. Er werd mij direct en concreet gezegd wat ik moest doen om deze kosten in te dienen.

Aanbeveling: ja