Rik: “Goed, kundig en uitgebreid advies!”

Elisabeth: “Al 38 jaar een zeer tevreden klant.”

Jan: “Vlotte en snelle reactie”

Timo: “Vertrouwen, dat is waar het om draait!”

Kim: “Zeer tevreden met de goede service en snelheid.”

Referenties

Beoordelingen Veldhuis Advies

0 8.9
347 beoordelingen
Beoordeel Veldhuis Advies
1 t/m 10 van 347 beoordelingen

S. Veenstra uit: Wapenveld

03-04-2020
10
             

Ervaring:
Tot nu toe hebben wij goede ervaringen met Veldhuis verzekeringen. Niet zo vaak, gelukkig, maar indien nodig, waren ze er voor ons. Wij zijn dan ook uitermate tevreden.

Aanbeveling: ja

Roy uit: Deventer

27-03-2020
10
             

Ervaring:
Ik heb er geen omkijken naar gehad, alles werd netjes onderling geregeld en werd goed op de hoogte gehouden, super !!

Aanbeveling: ja

Theo uit: De Bilt

10-03-2020
10
             

Ervaring:
Ik heb nu twee keer de service mogen ervaren die de schadeafhandelaar van Veldhuis heeft verleend. Duidelijke acties, snelle schadeafhandeling, persoonlijke benadering. Ik vind het echt super in deze zakelijke tijd nog zo een persoonlijke benadering te mogen ontvangen.

Aanbeveling: ja

J.J uit: Wapenveld

07-03-2020
8
             

Ervaring:
Prettig contact en een snelle afhandeling. Wij zijn heel tevreden.

Aanbeveling: ja

AWC uit: Epe

27-02-2020
10
             

Ervaring:
Goed contact gehad en prima afhandeling. Na het eerste contact werd alles meteen vlot geregeld.

Aanbeveling: ja

Marian uit: Hasselt

25-02-2020
10
             

Ervaring:
Als Veldhuis adviesbureau en als Veldhuis Verzekeringen hebben we zeer goede ervaringen! Zo kundig en snel en correct nemen ze een opdracht in behandeling en gaan er mee aan de slag! Als je zelf niet overal verstand van hebt (ieder zijn vak) heb je wel eens hulp nodig! En ook de namen Jeanine (advies) en Bert (Verzekeringen) jullie zijn echt toppers in jullie vak en dat mag best eens gezegd worden hoor!!

Aanbeveling: ja

John uit: Twello

29-01-2020
9
             

Ervaring:
Onze hypotheek laten beoordelen en advies gehad om de rente aan te laten passen. Dit is door Marcel van den Belt snel en goed geregeld. Zeer tevreden.

Aanbeveling: ja

K uit: Apeldoorn

22-01-2020
10
             

Ervaring:
Na onlangs een gezinsuitbreiding is het verzekeringspakket in een handomdraai aangepast aan de nieuwe situatie. Direct een nieuwe offerte op de dag van aanvraag, meedenken in het opzeggen van diverse andere partijen, uitstekende service en als klap op de vuurpijl een geweldig attent cadeau n.a.v. geboorte van onze zoon ! In één woord: UITSTEKEND ! Dank jullie wel voor de goede service. Met vriendelijke groet, Dhr. K. Westra

Aanbeveling: ja

Maikel uit: Wapenveld

21-01-2020
3
             

Ervaring:
Tweemaal in 10 jaar goed geholpen bij 2 kleine incidenten. In deze zomer op vakantie schade gehad aan de auto. Noodnummer gebeld, maar noodnummer kon mij niet goed helpen door onduidelijkheid hoe ik verzekerd was. Veldhuis stond voor mij klaar en fijn contact gehad, maar moest wel zelf alles afhandelen met het noodnummer (liep via Unigarant), en Unigarant was een drama. Zeer slechte ervaring gehad dus ondanks de vriendelijkheid van Veldhuis advies. In 3 dagen 50 telefoontjes en stress op vakantie. Ondanks dat de relatie tussen ons een deukje heeft toch al mijn verzekeringen voor mijn nieuwe woning af willen sluiten bij Veldhuis gezien de recensie's. Op mijn vrije dag erheen met het idee de tijd te nemen en wat af te sluiten. Kwam binnen en in het gesprek werd in een noodgang alles besproken. Adviseur had wat witte A4tjes die met de hand werden in gevuld en ik wilde serieus meer verzekeringen nemen, maar dit werd me niet gevraagd. Stond met 10 minuten met de jas aan weer bij de hoofd ingang. Ik vroeg nog informatie over arbeidsongeschiktheid. Adviseur gaf aan dat ik dan moest bellen omdat dit voor een andere afdeling was. Om mij heen zaten twee mensen achter de computer bij de receptie en een adviseur. Ik had mijn tas met spullen bij me met informatie van mij nwerk en mij werd het advies gegeven weer naar huis te gaan om te bellen. Ik heb geen enkel bedrag gezien wat de kosten zouden worden. Dit zou via de mail wel binnen komen, een offerte. Heb nog niets ontvangen, en vraag me ook af of dit wel komt gezien mijn naam twee maal fout geschreven werd, dus mijn email misschien ook? Bijzonder ervaring al met al, ben een dag later (vandaag) naar een andere verzekeringsmaatschappij geweest en werd uitgebreid geholpen en bij thuiskomst had ik de mail met de offerte al. Zonde, had het Veldhuis ergens wel gegund gezien het tijdelijke intensieve contact in de vakantie. Maar kan niet anders dan een onvoldoende geven en ook mijn auto ergens anders heen brengen.

Aanbeveling: nee

Otto uit: Brummen

14-01-2020
9
             

Ervaring:
Perfect

Aanbeveling: ja