Premies zorgverzekeringen 2018 bekend

Filter

Premies zorgverzekeringen 2018 bekend

Head berekenen

Alle zorgverzekeraars hebben hun premies voor 2018 bekend gemaakt. De goedkoopste basisverzekering kost € 93,85 en de duurste € 125,50 per maand. De premies stijgen gemiddeld met 2% (een paar euro per maand) ten opzichte van 2017, dat is veel minder dan de verwachte stijging van 6%.

Vergelijken loont

Het verschil tussen de duurste en goedkoopste zorgverzekering kan op jaarbasis oplopen tot wel  € 300 verschil! Het loont dus zeker om te vergelijken!  Maar waardoor ontstaan deze verschillen? Het verschil komt onder andere door een andere dekking. Zo is de vrijheid in het kiezen van een zorgverlener niet overal gelijk. Ook de hoogte van de eigen bijdrage wanneer gekozen wordt voor een niet-gecontracteerde zorgverlener kan verschillen.

Klik hier om uw verzekering te vergelijken.

Uiteraard kunnen wij ook helpen met het selecteren van de meest geschikte zorgverzekering in uw persoonlijke geval. Neem gerust contact met ons team zorgverzekeringen op via tel. 0578 – 200 140 of zorgverzekering@veldhuisadvies.nl.

Neem contact op


Direct contact

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Bel dan op werkdagen tussen 08.00 en 17.30 uur met Veldhuis Advies of maak gebruik van het contactformulier.

(0578) 699 760 info@veldhuisadvies.nl

Klik hier om een schade te melden.

  • Ja, ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens volgens het privacy reglement. *

  • * verplicht veld