Pensioenadviseur Apeldoorn | Veldhuis Advies

Pensioenadviseur Apeldoorn

Een plezierig inkomen waarmee u na pensionering uit de voeten kunt. Onze pensioenadviseur dichtbij Apeldoorn helpt u daarbij. Er leven vaak veel vragen rondom het vraagstuk pensioen. Wat is bijvoorbeeld waardeoverdracht? En wat is het partnerpensioen? U bent ZZP’er en wilt pensioen opbouwen. Wat kunt u het beste doen? Pensioenregelingen zijn complex. Er zijn veel keuzes die u kunt maken met betrekking tot uw pensioen. Met pensioenadvies nabij Apeldoorn krijgt u deskundige hulp bij het maken van deze belangrijke keuzes voor later.

Goed voorbereid op de toekomst met pensioenadvies Apeldoorn

Uw pensioen klinkt misschien nog ver weg, maar voordat u het weet is het zover. Daarnaast is het belangrijk om niet te lang te wachten met het regelen van uw pensioen. Na uw pensionering wilt u namelijk onbezorgd kunnen leven, zonder dat het u enorm veel geld gaat kosten. Daarom is het belangrijk om nu al goed op de hoogte te zijn van de financiële mogelijkheden. Veldhuis Advies kijkt voor u naar alle elementen die van invloed zijn op uw pensioen later en de betaalbaarheid nu. Met uw persoonlijke pensioenadviseur nabij Apeldoorn kijkt u samen naar uw hypotheek, de wetgeving, fiscaliteiten en de daarbij behorende mogelijkheden voor uw pensioen.

Vele keuzes om te maken met uw pensioenadviseur in Apeldoorn

Bij een pensioen komen veel keuzemogelijkheden kijken. U kunt bijvoorbeeld kiezen hoe hoog uw pensioen moeten worden en daar uw pensioenplannen op aanpassen. Daarnaast is het ook goed om na te denken over op welke leeftijd u uw pensioen wilt ontvangen. Dit kan natuurlijk ook later zijn dan de officiële pensioenleeftijd. Verder is het ook mogelijk om ervoor te kiezen in het begin van uw pensioen een hoger bedrag te ontvangen dan in latere jaren.

De keuzes die u maakt over uw pensioen hebben veel invloed op uw leven. Maar ze kunnen ook invloed hebben op de financiële zekerheid van uw partner. Het is goed om hier met een persoonlijke pensioenadviseur dichtbij Apeldoorn over te praten.

Hoe werkt het pensioen

Gaat u in gesprek met uw pensioenadviseur nabij Apeldoorn, dan is het goed om te bespreken waar uw pensioen uit bestaat. Iedere inwoner van Nederland krijgt als basis een ouderdomsuitkering (AOW). De leeftijd waarop u recht hebt op deze uitkering wordt bepaald door de overheid. Eerder was deze leeftijd standaard 65 jaar, nu geldt een vereiste leeftijd van 67 jaar voor personen geboren na 31 december 1957. De pensioenleeftijd is verschoven doordat de levensverwachting in Nederland hoger is geworden. Wordt de leeftijdsverwachting nog hoger, dan kan de pensioenleeftijd weer mee opschuiven.

Veel mensen in Apeldoorn bouwen pensioen op gedurende de periode dat zij in dienst zijn bij een werkgever. De werkgever kan ervoor zorgen dat het pensioen van de werknemer wordt ondergebracht bij een bedrijfs- of ondernemingspensioenfonds, maar het kan ook bij een private verzekeraar. Waar uw werkgever voor heeft gekozen, heeft natuurlijk invloed op uw pensioen. De verschillende mogelijkheden om het pensioen op te bouwen werken namelijk verschillend als het gaat om risico’s en regels.

Bent u ZZP’er? Dan werkt pensioen opbouwen voor u anders dan als u voor een werkgever zou werken. Hier kunt u over praten met een van onze pensioenadviseurs nabij Apeldoorn. Daarnaast heeft u natuurlijk ook de mogelijkheid om zelf te sparen of te beleggen voor uw oude dag. Maar dat is nog niet alles van de mogelijkheden om in uw pensioeninkomen te voorzien. De pensioenadviseurs van Veldhuis Adviesgroep vertellen u hier graag alles over.

Blogs van onze pensioenadviseur dichtbij Apeldoorn

Maak kennis met Harry Stomphorst. Hij is één van de ervaren pensioenadviseurs van Veldhuis Advies. Hij deelt zijn jarenlange ervaring en deskundigheid met het schrijven van interessante blogs. U vindt deze blogs omtrent pensioenadvies Apeldoorn terug op onze website. Wilt u deze blogs lezen? Klik dan hier

Pensioenadvies nabij Apeldoorn inwinnen?

Heeft u ook behoefte aan deskundig pensioenadvies? Een verstandige keuze. U moet er toch niet aan denken dat u straks komt te zitten met een pensioentekort? Dit houdt in dat u te weinig pensioen heeft opgebouwd om zorgeloos uw oude dag door te komen. Vraagt u zich af of u goed op weg bent en of uw oudedagsvoorziening goed is geregeld? Neem voor pensioenadvies nabij Apeldoorn gerust contact met ons op. Dit kan telefonisch via 0578 - 699 760 of door een e-mail te sturen naar fpdesk@veldhuis-advies.nl. Met behulp van onze pensioenadviseur nabij Apeldoorn bent u verzekerd van een plezierig inkomen waarmee u na uw pensionering prima uit de voeten kunt!

Neem contact op


Direct contact

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Bel dan op werkdagen tussen 08.00 en 17.30 uur met Veldhuis Advies of maak gebruik van het contactformulier.

(0578) 699 760 info@veldhuisadvies.nl

Klik hier om een schade te melden.

  • * verplicht veld