Pannavoetbal 

Leuke activiteit voor uw feest of evenement!

Pannakooi

Panna-voetbal

Voor feesten en andere evenementen stelt Veldhuis Advies gratis een pannakooi ter beschikking aan haar klanten. Panna-voetbal is in trek bij de jeugd, maar ook volwassenen beleven er plezier aan. Het spel is leuk om te beoefenen en mooi om naar te kijken. Wanneer de bal door de benen van de tegenstander wordt gespeeld én deze weer in eigen bezit komt, is er een panna gescoord en is het spel afgelopen. De pannakooi biedt de mogelijkheid voor een dynamisch en actief spel en zorgt daarmee voor extra plezier tijdens elk feest(je) of ander evenement.

Wilt u de pannakooi gratis voor een bepaalde gelegenheid reserveren?
Wees dan snel, want aanvragen worden verwerkt op datum van binnenkomst.

Let op: vanaf oktober 2019 stellen wij de pannakooi niet langer ter beschikking.

Praktische zaken

U kunt de pannakooi halen en brengen op werkdagen van 08.30 uur tot 17.30 uur van en naar het adres Sportlaan 4a, 8181 BE Heerde. Bij verschillende reserveringen in één weekend, kan u worden verzocht de pannakooi te brengen of halen naar of van het adres van de volgende of vorige gebruiker.

De pannakooi wordt vervoerd met een speciaal daartoe door Veldhuis Adviesgroep ter beschikking gestelde aanhanger. Lees voor verdere gebruiksvoorwaarden bijgaande gebruiksovereenkomst. Alvorens u de pannakooi kunt meenemen, ontvangen wij graag een ingevuld en ondertekend exemplaar van deze gebruiksovereenkomst van u.

Download hier de Gebruiksovereenkomst Pannakooi

Helaas is het niet meer mogelijk de pannakooi te reserveren.