Overname EQ Financiële Diensten in Twello | Veldhuis Advies

Overname EQ Financiële Diensten in Twello

Filter

Overname EQ Financiële Diensten in Twello

vlag

EQ Financiële Diensten is onlangs overgenomen door Veldhuis Advies uit Heerde. De overname sluit een roerig jaar af. Na het overlijden van oprichter en directeur Loek Pijnappel hebben de medewerkers het verzekeringsbedrijf naar zijn visie en gedrevenheid weten voort te zetten. “We zijn onder de indruk van het vertrouwen dat onze klanten en relaties ons hebben gegeven tijdens het afgelopen jaar, dat wij zonder Loek moesten doorkomen” aldus Marthijn Oosterman van EQ Financiële Diensten.

Afgelopen jaar heeft EQ Financiële Diensten moeten concluderen dat zij niet volledig zelfstandig door kon gaan. Om de toekomst van EQ Financiële Diensten veilig te stellen is er daarom gezocht naar een geschikte overnamekandidaat. Veldhuis Advies was de meest logische overnamekandidaat gezien de intense samenwerking op het gebied van pensioenadvisering.

“Veldhuis Advies is een waardevolle partner gebleken en wij zijn dan ook verheugd over het samengaan van EQ met Veldhuis. EQ Financiële diensten kan op dezelfde voet met dezelfde medewerkers voort blijven bestaan. Daarnaast bestaat nu de mogelijkheid om bij complexe verzekeringsvraagstukken of op het gebied van financiële planning, hypotheek- en pensioenadvies terug te vallen op de kennis en expertise van Veldhuis Advies,” aldus Marthijn Oosterman. Veldhuis Advies bestaat al meer dan 50 jaar en is niet voor niets de grootste organisatie in verzekerings- en financieel advies in de regio Apeldoorn-Zwolle-Deventer.

Met het vertrouwen in een succesvolle toekomst voor EQ Financiële Diensten en zijn medewerkers neemt mevrouw Sylvia Pijnappel afscheid van het bedrijf dat haar man in de afgelopen twintig jaar heeft opgebouwd.

www.eqverzekeringen.nl


Bron: Voorster Nieuws

Veldhuis Advies
Uw financiën, onze zorg!
Dit artikel is geschreven door:

Veldhuis Advies is de grootste organisatie in financieel advies in de regio. Ons bedrijf telt ruim 75 medewerkers. We mogen 18.000 particulieren en 4.000 ondernemers en bedrijven tot onze klantenkring rekenen. Graag geven wij u echter het gevoel, dat u onze enige klant bent. Dan hebben wij ons werk pas goed gedaan.
Vragen? Neem vrijblijvend contact met mij op:

Neem contact op


Direct contact

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Bel dan op werkdagen tussen 08.00 en 17.30 uur met Veldhuis Advies of maak gebruik van het contactformulier.

(0578) 699 760 info@veldhuisadvies.nl

Klik hier om een schade te melden.

  • * verplicht veld