Opening schaatsbaan door Dione de Graaff | Veldhuis Advies

Opening schaatsbaan door Dione de Graaff

Filter

Opening schaatsbaan door Dione de Graaff

Opening schaatsbaan

Met de opening van de schaatsbaan op de Brink in Heerde woensdagmiddag door NOS Studio Sport presentatrice Dione de Graaff is het startsein gegeven van vier dagen activiteiten in het centrum van Heerde. De schaatsbaan is een nieuw onderdeel van de jaarlijkse Kerstmarkt in Heerde.

De Kerstmarkt vindt plaats op vrijdag 15 en zaterdag 16 december. Daarnaast zal tijdens de kerstmarkt vanaf vrijdag 15 december om 15.00 uur tot zaterdag 16 december 15.00 uur het Glazen Huis te vinden zijn op de Brink. Een etmaal lang zullen vrijwilligers van Radio 794 muziek draaien om geld op te halen voor Serious Request dat dit jaar in Apeldoorn plaatsvindt.

Op woensdag 13, donderdag 14 en vrijdag 15 december kan er geschaatst worden van 9.00 tot 22.00 uur en op zaterdag 16 december van 9.00 tot 16.00 uur. Overdag zullen vooral de schoolkinderen gebruik maken van de baan. Dankzij sponsoren is de schaatsbaan gratis toegankelijk. Een van de sponsoren, Peter Bregman van PM/ Ondernemend te Heerde, sprak bij de opening van de schaatsbaan de belangstellenden toe: “Deze zomer werd ik gevraagd om dit evenement te sponsoren en daar hoefde ik geen seconde over na te denken. Wij zetten ons graag in voor de Heerder samenleving. We hebben enkele sponsoren weten te vinden en er is een grote groep vrijwilligers van IJsclub Vosbergen. Grote drijvende kracht achter dit evenement is Hans van Es. Daarnaast hebben we zelfs een BN’er in ons midden om het evenement te openen, Dione de Graaff vaste presentatrice van Studio Sport, vooral als het om schaatsen gaat”.

Met enkele vragen testte hij de schaatskennis van Dione, waarbij natuurlijk een vraag over de sportprestaties van Gerard van Velde niet mocht ontbreken. Met een druk op de knop van een kleine sneeuwmachine hebben Dione en Peter de schaatsbaan geopend. “De schaatsbaan is er voor jong en oud. De toegang is gratis. Maar we hopen natuurlijk dat we een financiële bijdrage kunnen doen aan het Glazen Huis”, aldus Peter die doelde op de bus bij de schaatsbaan waar een ieder een financiële bijdrage in kan doen.

Neem contact op


Direct contact

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Bel dan op werkdagen tussen 08.00 en 17.30 uur met Veldhuis Advies of maak gebruik van het contactformulier.

(0578) 699 760 info@veldhuisadvies.nl

Klik hier om een schade te melden.

  • * verplicht veld