Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) | Veldhuis Advies

Arbeidsongeschiktheid
één van de grootste risico’s
voor ondernemers!

Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Een passende AOV biedt inkomenszekerheid

Raakt u als ondernemer arbeidsongeschikt, dan zit u zonder inkomsten. U bent arbeidsongeschikt wanneer u uw beroep niet meer kunt uitoefenen of uw bedrijf niet meer kunt runnen. Dit kan van tijdelijke aard zijn, bijvoorbeeld bij een gebroken been of als u zwanger bent, maar u kunt ook definitief arbeidsongeschikt raken. Als zelfstandige kunt u uzelf verzekeren voor deze risico’s.

Wist u dat de kans dat u (tijdelijk) arbeidsongeschikt raakt maar liefst 50% is!
De kans dat u (tijdelijk) arbeidsongeschikt raakt is vele malen groter, dan dat uw huis afbrand of dat er ingebroken wordt. Toch zijn er meer mensen die hun huis verzekeren, dan hun inkomen. Waarschijnlijk omdat een arbeidsongeschiktheids-verzekering voor ondernemers (AOV) een duur imago heeft. Dit is echter helemaal afhankelijk van uw beroep, uw leeftijd en uw wensen.

Wist u dat de gemiddelde duur van arbeidsongeschiktheid 5 jaar en 4 maanden is?
Het is dus niet altijd nodig om arbeidsongeschiktheid tot aan uw pensioen te verzekeren. Daarnaast kunt u uw premie ook drukken door te kiezen voor een langer eigen risico periode. Wanneer u voldoende gespaard heeft om de eerste twee maanden door te komen, kan dit al veel verschil maken in de premie.

Wist u dat u korting kunt krijgen op zowel uw AOV als uw zorgpremie?
a.s.r. heeft speciaal voor ondernemers de Doorgaanverzekering ontwikkeld. Dit is een combinatie van een AOV en een zorgverzekering. Hierbij ligt de focus op preventieve zorgvergoedingen als een APK voor ondernemers, vergoedingen voor de griepprik en mindfulnesstrainingen, extra psychologische zorg en onbeperkt fysiotherapie. De verzekeraar heeft er immers baat bij dat u gezond bent en blijft. Maar ook wordt de ondernemer thuis ondersteund met vergoedingen voor gezinshulp, extra kinderopvang en mantelzorgmakelaar.
Bekijk hier het volledige dekkingsoverzicht.

Dienstverleningsdocument:

Een advieskantoor bepaalt zelf de hoogte van de kosten van de werkzaamheden die daaraan zijn gekoppeld. Het dienstverleningsdocument (DVD) bevat een overzicht van de kosten voor financieel advies en een beschrijving van de werkzaamheden. De dienstverleningsdocumenten die van toepassing zijn bij ons hypotheekadvies zijn als volgt:

Risico's Afdekken

Heeft u vragen of wilt u eerst even sparren met één van onze adviseurs?

Bel dan gerust 0578-211000 of mail naar fpdesk@veldhuis-advies.nl. We helpen u graag.