Nadja Geers over ondernemen in een familiebedrijf | Veldhuis Advies

Nadja Geers over ondernemen in een familiebedrijf

Filter

Nadja Geers over ondernemen in een familiebedrijf

Nadja Geers (46) vond in 2017 een nieuwe uitdaging als operationeel directeur bij Veldhuis Advies in Heerde. Maar het voelt als ondernemen, net zoals ze altijd al gedaan heeft.

Mooie bedrijfskundige uitdaging

“In deze functie komt alles samen, wat ik in eerdere functies in loondienst of als ondernemer al gedaan heb en in mijn studie Bedrijfskunde geleerd heb. Deze werkomgeving met 75 medewerkers is een mooie bedrijfskundige uitdaging. Die gedeelde verantwoordelijkheid, samen met mijn twee mededirecteuren, om mensen aan te sturen en beslissingen te nemen geeft me voldoening.”

Klantcontact is belangrijk

“Toch gaat het om de klanten, waar we financiële dienstverlening aan bieden. Zelf klanten bezoeken doe ik weinig, maar het contact vind ik wel belangrijk. Zo bel ik klanten op die een klacht hebben, om die feeling met ons werkveld te houden. Het credo ‘helpen’ is een kernwaarde van Veldhuis en staat ook dicht bij mij. Ik wil er zijn voor onze klanten en medewerkers. Vorig jaar hebben we zelfs een tweede prijs gewonnen als ‘vitaalste bedrijf in Gelderland’. Dit jaar hebben we klanten gevraagd om ons personen te melden die een ontbijt van ons verdienen.”

Diversiteit in leiderschap

“In ons driemanschap ben ik de enige vrouw. Ik vind die diversiteit goed, omdat je zo goed aansluit bij je personeel en de markt. We vullen elkaar prima aan in de dagelijkse leiding. Ik probeer de medewerkers zoveel mogelijk als één team te betrekken bij het behalen van onze doelstellingen. Ik ben zakelijk, maar heb ook oog voor kleine dingen die het werk in de weg staan. Die maak ik dan bespreekbaar.”

Authentieke aanpak in familiebedrijf

“Dat vertrouwen vind ik belangrijk. Misschien komt het ook, omdat we een familiebedrijf zijn. Zelf heb ik ook jaren met mijn vader een zaak gehad. Het doel is de lange-termijnrelatie, daar werken we aan. Die authentieke aanpak spreekt veel van onze klanten, vaak ook familiebedrijven, aan. Maar ook ik gedij daar in. Het bedrijf voelt eigen; dat betekent voor mij dat ik mijn werk benader alsof het mijn eigen zaak is. En daar steek ik naast mijn gezin graag tijd in.”

Neem contact op


Direct contact

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Bel dan op werkdagen tussen 08.00 en 17.30 uur met Veldhuis Advies of maak gebruik van het contactformulier.

(0578) 699 760 info@veldhuisadvies.nl

Klik hier om een schade te melden.

  • * verplicht veld