Motor verzekeren in de winter | Veldhuis Advies

Motor verzekeren in de winter

Filter

Motor verzekeren in de winter

Home Motor MAG

Het kwik is sinds de vorige column flink gedaald. Voor veel motorrijders komt er een laatste rit voor de motor gaat overwinteren in de (verwarmde) schuur. Er is ook een groep die de winterhandschoenen en de extra thermokleding uit de kast haalt en stug doorrijdt. Zij het voor plezier, zij het om de dagelijkse woon-werk kilometers op de motor te maken. Voor wat betreft verzekeringen halen we deze twee groepen even uit elkaar voor een goed advies.

Overwinteraars, kies voor de winterstopkorting!

Voor de motorrijders die besluiten de donkere, koude en gepekelde wegen te vermijden is het een optie om tijdens de winterperiode voor een winterstopkorting te kiezen. De motorfiets is dan gedurende de winterstop (1 december tot 1 maart) alleen verzekerd voor het W.A. en Beperkt Casco risico (zoals brand-, diefstal- en stormschade). Dit levert een korting op van maar liefst 15% op de jaarpremie van het Volledig Casco risico. Op deze manier behoudt u wel uw dekking als dieven hun slag slaan of als uw trots in vlammen op gaat.

Doorrijders, check uw polis op aanvullende dekking.

Voor de motorrijders die tijdens de wintermaanden toch nog plezierritten maken of woon-werkverkeer op de motor doen is het raadzaam te controleren of de (vaak duurdere) winteruitrusting en -accessoires binnen de dekking van het verzekeringspakket vallen. De MAG-motorverzekering heeft standaard een ruime dekking voor kleding en accessoires. In de wintermaanden met vallende bladeren en andere gladheid is een goede opzittendenverzekering ook geen overbodige luxe. Een ongeluk(je) zit immers in een klein hoekje. Pak een kop warme chocolademelk en uw polis erbij om dit uit te zoeken. Het kan u veel leed besparen.

Verzekeringen doorlichten.

Het einde van het jaar luidt ook weer een periode in van reclamespotjes die u proberen te verleiden over te stappen van zorgverzekeraar. Het perfecte moment dus om ook uw andere verzekeringen eens tegen het licht te houden. MAG-verzekeringen (onderdeel van Veldhuis Advies) biedt een royale dekking voor een scherpe prijs, niet alleen voor uw motorverzekering! Met uw gegevens bij de hand kunt u eenvoudig op onze site www.mag-verzekeringen.nl een offerte aanvragen. Heeft u vragen schroom dan niet om een telefoontje te plegen via tel. 0578-699799!

Hendri Bastiaan
Acceptant Veldhuis Verzekeringen
Dit artikel is geschreven door:

Vragen? Neem vrijblijvend contact met mij op:

Neem contact op


Direct contact

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Bel dan op werkdagen tussen 08.00 en 17.30 uur met Veldhuis Advies of maak gebruik van het contactformulier.

(0578) 699 760 info@veldhuisadvies.nl

Klik hier om een schade te melden.

  • * verplicht veld