MAG-verzekeringen

● 3 jaar nieuw- of aanschafwaarde
● uitgebreide dekking voor kleding
● pechdekking

MAG verzekeringen

MAG logo

Zoek je de beste motorverzekering?
Dan vind je de MAG motorpolis!

Al jaren wordt er een speciaal verzekeringspakket aan MAG-leden aangeboden. Een exclusief pakket met motorvriendelijke voorwaarden zoals extra service. Die extra service aan jou als MAG-lid is dan ook de enige reden van onze inspanningen. De MAG wordt er financieel geen cent beter van en dat zou ook nooit de bedoeling kunnen zijn. Er is gekozen voor een collectieve verzekering, uitsluitend en alleen voor MAG-leden, waar naast bijzondere voorwaarden een aantal kortingen op de premies is bedongen.

Waarom MAG-verzekeringen?

Over dekking van helm, kleding en schoenen wordt in sommige door motororganisaties aangeboden verzekeringen niet gesproken en soms is het ook niet standaard meeverzekerd. Je moet hiervoor dan vaak een aanvullende verzekering sluiten. Over eigen risico’s wordt eveneens niet altijd gesproken (wat dus niet wil zeggen dat er geen eigen risico van toepassing is). Geschillen mogen soms in eerste instantie alleen door een contra-expert worden beoordeeld die door de organisatie wordt aangewezen. Daarom ontwikkelde de MAG samen met Veldhuis Advies een aantrekkelijke motorverzekering voor haar leden. Lees hieronder welke gunstige voorwaarden er gelden.

-

Bekijk de polisvoorwaarden Vraag direct een offerte aan

Motor met pech

Veelgestelde vragen

Zijn helm, kleding en schoenen standaard meeverzekerd?

Ja, helm, kleding en schoenen zijn zelfs op de WA-verzekering al standaard voor € 2.250,- meeverzekerd!

Welke eigen risico's zijn er van toepassing?

Er is geen eigen risico van toepassing voor de WA-schaden en voor de helm, kleding en schoenen. Voor beperkt en volledig Casco schaden (waaronder kwaadwillige beschadiging) geldt een eigen risico van € 135,-.

Wie draagt de kosten voor inschakeling van de eventuele contra-expert?

Kosten van een eventuele contra-expert worden gedeeld, hierin is geen beperking in keuze.

Hoe is de hulpverlening geregeld in binnen- en buitenland bij uitvallen van de motor/bestuurder?
Juist hier is gezocht naar een verzekeraar met een uitgebreide hulpverlening, zodat je wordt geholpen als je door een ongeval of pech niet verder kunt. De MAG-verzekering kent namelijk voor zowel beperkt- als volledig Casco verzekerden dus ook dekking voor hulpverlening bij een mechanisch of elektrisch defect, zowel in binnen- als buitenland.
Wat als ik mijn nieuwe motor total-loss rijd?
De MAG-verzekering kent een prima nieuwwaarde regeling: de nieuwwaarde-regeling van deze verzekering mag gerust bijzonder genoemd worden. Als je een nieuwe motor aanschaft en je zou deze binnen 36 maanden total-loss rijden, dan krijg je de waarde uitgekeerd van een nieuwe motor. Mocht hetzelfde type motor in de tussenliggende tijd duurder zijn geworden, dan krijg je de nieuwwaarde die op dat moment geldt. Daarna kun je kiezen tussen een vaste afschrijving of, als dat hoger is, de dagwaarde van de motor.
Kan ik mijn opgebouwde bonus/malus korting van de motor meenemen naar de auto en omgekeerd (6-wielen korting)?
Ja, het MAG-verzekeringspakket heeft niet alleen betrekking op de motorfiets en de bijbehorende opzittenden en rechtsbijstandverzekering. Je opgebouwde korting wordt tot maximaal 75% meegenomen naar de auto en andersom. Daarnaast wordt er voor MAG-leden ook nog eens 25% korting op de volledig Cascopremie van de auto gegeven. Bij meerdere verzekeringen geldt bovendien ook nog eens een pakketkorting!
Is er ook een winterstopkorting mogelijk?
Winterstopdekking (periode 1 december tot 1 maart) is mogelijk met een korting van 15% op de jaarpremie voor het Volledig cascorisico. De motorfiets is gedurende de winterstop wel verzekerd tegen W.A. en Beperkt casco risico.
magnwlogo

Samenwerking Veldhuis Advies en Motorrijders Actie Groep

Het MAG-verzekeringspakket wordt u aangeboden door Veldhuis Advies te Heerde. Veldhuis Advies heeft de kennis en expertise in huis om de beste voorwaarden voor u te onderhandelen. Zo kan de MAG, samen met Veldhuis Advies, de verzekeringsbelangen van jou als motorrijder behartigen. Veldhuis Advies heeft overigens ook een prima aanbieding voor de andere verzekeringen die u als particulier nodig heeft, zoals inboedel-, woonhuis of aansprakelijkheidsverzekering. Ook op deze verzekeringen is exclusief voor MAG-leden een collectiviteitkorting van toepassing.

Meer informatie

Neem contact op


Meer weten over MAG-verzekeringen

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Bel dan op werkdagen tussen 08.30 en 17.30 uur met Veldhuis Advies of maak gebruik van het contactformulier.

(0578) 699 799 info@mag-verzekeringen.nl

Klik hier om een schade te melden.

  • Ja, ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens volgens het privacy reglement. *

  • * verplicht veld