MAG verzekeringen | Veldhuis Advies

MAG Verzekeringen

van motorrijders,
voor motorrijders!

MAG verzekeringen

Bereken direct uw premie!

Unieke polisvoorwaarden en grenzeloze service.
Unieke verzekering voor motorrijders.

Zoek je de beste motorverzekering?
Dan vind je de MAG motorpolis!

Al jaren wordt er een speciaal verzekeringspakket aan MAG-leden aangeboden. Een exclusief pakket met motorvriendelijke voorwaarden. Die extra service aan jou als MAG-lid is dan ook de enige reden van onze inspanningen. De MAG wordt er financieel geen cent beter van en dat zou ook nooit de bedoeling kunnen zijn. Er is gekozen voor een collectieve verzekering, uitsluitend en alleen voor MAG-leden, waar naast bijzondere voorwaarden een aantal kortingen op de premies is bedongen.

Voordelen voor MAG-leden

  • No-claimkorting tot maar liefst 80%.
  • Snelle afhandeling bij schade.
  • Uitgebreide dekking voor motorkleding en bagage.*
  • Nieuwwaarde- of aanschafwaarderegeling tot 36 maanden.*
  • Pechhulp in Nederland én Europa inbegrepen bij allrisk dekking.*
  • Geen verhoogd eigen risico in grote steden of voor jeugdige bestuurders.
  • Mogelijkheid om uw motor tot maar liefst 36 maanden te schorsen.
  • Vanaf 13 schadevrije jaren, geen terugval in korting bij schade.

*afhankelijk van gekozen dekking

Belangrijkste dekkingen

WA

Beperkt
Casco

Volledig Casco

Wettelijke aansprakelijkheid 
Materiële schade tot € 2.500.000,-
Letselschade tot € 6.100.000,-

Hulpverlening bij ongeval 
In Nederland en Europa, door een onvoorziene, plotselinge
en onverwachte schadegebeurtenis waarvan de oorzaak
buiten de motor ligt.

Schade door brand, storm, natuurgeweld,
hagel of botsing met dieren

Diefstal
Afhankelijk van uw motor of woonplaats kunnen er aanvullende beveiligingseisen op uw polis gelden.

Helm, motorkleding en bagage
Tot € 2.500,- o.b.v. dagwaarde.

Schade aan accessoires
Tot € 500,- o.b.v. dagwaarde. Inclusief telecommunicatie.

Aanschafwaarderegeling
Tot drie jaar na aanschaf van uw motor bij een dealer, ontvangt u bij diefstal of total loss de aanschafwaarde tot max. € 25.000,- terug. Vanaf het vierde jaar ontvangt u de dagwaarde. Bij Volledig Casco geldt in het vierde jaar nog een afschrijving van 4% per maand tot de dagwaarde.

Nieuwwaarderegeling
Het eerste jaar na aanschaf van uw nieuwe motor bij een dealer,
ontvangt u bij diefstal of total loss de nieuwwaarde terug.

Aanrijdingsschade
Schade aan uw eigen motor door een aanrijding, slippen of botsen (ook bij schuld) of door vandalisme.

Hulpverlening bij pech
In Nederland (excl. woonplaats) en Europa,
voor motoren tot 16 jaar oud.
Inclusief 30 dagen vervangend vervoer in het buitenland!

Eigen risico

€ 0,-

€ 150,-

€ 150,-

Kortingsregelingen

MAG-korting

De verzekeraar kijkt bij het bepalen van de premie naar uw leeftijd, uw woongebied, het aantal schadevrije jaren dat u heeft opgebouwd, het aantal kilometers dat u jaarlijks rijdt, de kenmerken van het motorrijtuig. Voor MAG-leden wordt er een speciale korting verleend op de motorpolis!

Bonus-malus regeling

De premie is mede afhankelijk van het aantal schadevrije jaren van de verzekernemer. Dit heet ook wel een bonus-malus regeling: u betaalt minder premie naarmate u meer schadevrije jaren heeft (bonus), u betaalt meer premie wanneer er schade heeft plaats gevonden (malus). Hoeveel schadevrije jaren u achteruit gaat is afhankelijk van het soort schade.

6-wielenplan

Het MAG Motorverzekeringspakket heeft niet alleen betrekking op de motorfiets. De opgebouwde bonus-malus korting van de auto kan tot maar liefst 80% meegenomen worden naar de motorverzekering!

Winterstopkorting

Veel recreatieve motorrijders gebruiken de motor alleen tijdens de zomermaanden. Daarom bieden wij een aantrekkelijke korting aan wanneer u uw motor in de winter niet gebruikt. Kies voor een winterstopkorting wanneer uw motor van 15 december tot 1 maart in de schuur staat. In deze periode is uw motor wel gedekt tegen schade door brand, diefstal, storm, overstroming of opzettelijke beschadiging door anderen. Maar schades door deelname aan het verkeer worden niet vergoed.

Kilometerkorting

Rijdt u minder dan 5.000 km per jaar? Dan krijgt u een korting op uw premie. Het risico dat u schade oploopt is immers ook minder groot.

Beveiligingskorting

Wanneer u uw motor extra beveiligt met een ingebouwd track&trace-systeem van een KIWA of SCM gecertificeerd bedrijf, dan ontvangt u een mooie korting op de diefstalpremie. Ook vervalt uw verplichte eigen risico bij diefstal!

Aanvullende dekkingen

Schadeverzekering Opzittenden

Een verkeersongeval kan niet alleen schade aanbrengen aan uw motor, maar ook aan uzelf of een bijrijder (in zijspan). Met deze aanvullende dekking verzekert u de personen op de motor voor de gevolgen van het ongeluk. Denk hierbij aan de medische behandeling, misgelopen salaris en aanpassingskosten aan uw woning of auto bij invaliditeit. Ook schade aan kleding of bagage is hieronder meeverzekerd (accessoires aan de motor vallen hier niet onder).

Opzittenden Ongevallendekking

De ongevallendekking voor opzittenden keert uit bij overlijden (€3.000) of blijvende invaliditeit (tot maximaal €30.000). De verzekering keert altijd uit, ongeacht of de schade elders ook verzekerd is (denk aan een uitvaartverzekering).

Verkeersrechtsbijstand

Met deze aanvullende dekking verzekert u zich van professionele juridische ondersteuning bij verkeersconflicten. Denk bijvoorbeeld aan het terugvragen van schades aan derden, geschillen bij de koop of reparatie van de motor, geschillen over inname van het rij- of kentekenbewijs en bij geschillen in het buitenland.

Accessoires

U heeft de mogelijkheid om de standaard dekking voor accessoires, inclusief telecommunicatie, aan uw motor uit te breiden naar € 2.500 of € 5.000. Bij schade wordt de dagwaarde van uw accessoires vergoed.

Pechhulp

Met deze dekking kunt u rekenen op een snelle en professionele hulpdienst die 24/7 bereikbaar is bij pech aan uw motor in Nederland én Europa. Deze dekking is kentekengebonden, dus ongeacht wie er op de motor rijdt. Daarnaast kunt u nog extra kiezen voor een vervangende motor (i.p.vv auto) en woonplaatsservice.

Wanneer u uw motor volledig casco heeft verzekerd zit de pechhulp standaard bij uw motorverzekering in voor motoren tot 16 jaar oud. Bij WA of beperkt casco kunt u zelf kiezen voor deze aanvullende dekking.

Voorwaarden

Diefstalpreventie

Samen met u houden we onze schadelast beheersbaar en daarmee de premies laag voor de beperkt casco en volledig casco dekkingen. We verwachten dan ook dat u een aantal maatregelen neemt in verband met diefstalpreventie. Zo vragen we u uw motor ten alle tijden met zowel een standaard slot als een goedgekeurd ART4-slot vast te zetten.

Downloads

Polisvoorwaarden Motorverzekering
Op deze polisvoorwaarden zijn speciale clausules van toepassing, exclusief voor Direct Motorverzekering. Deze clausules vindt u op uw offerte- of polisblad.

Polisvoorwaarden Pechhulp
Het risico van de pechhulp wordt gedragen door Allianz Global Assist.

Verzekeringskaart Motorverzekering
Het risico van uw motorverzekering wordt gedragen door Unigarant (statutair: UVM Verzekeringen).

Verzekeringskaart Pechhulp
Het risico van de pechhulp wordt gedragen door Allianz Global Assist.

Samenwerking Veldhuis Advies en MAG

Het verzekeringspakket voor leden van de Motorrijdersactiegroep wordt u aangeboden door Veldhuis Advies te Heerde. Veldhuis Advies heeft de kennis en expertise in huis om de beste voorwaarden voor u te onderhandelen. Zo kan de MAG, samen met Veldhuis Advies, de verzekeringsbelangen van jou als motorrijder behartigen. Veldhuis Advies heeft overigens ook een prima aanbieding voor de andere verzekeringen die u als particulier nodig heeft, zoals inboedel-, woonhuis of aansprakelijkheidsverzekering.

Motorverzekering aanvragen       Meer verzekeringen       Website MAG

Neem contact op


Meer weten over MAG Verzekeringen?

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Bel dan op werkdagen tussen 08.00 en 17.30 uur met Veldhuis Advies of maak gebruik van het contactformulier.

0578 - 200 154 info@mag-verzekeringen.nl

Klik hier om een schade te melden.

  • * verplicht veld