MAG verzekeringen | Veldhuis Advies

MAG Verzekeringen

van motorrijders,
voor motorrijders!

MAG verzekeringen

Bereken direct uw premie!

Unieke polisvoorwaarden en grenzeloze service.
Unieke verzekering voor motorrijders.

Nieuw: de FLEX Cascoverzekering

Jouw cascodekking op- en afschalen wanneer het jou uitkomt?
Met de nieuwe FLEX Cascoverzekering van MAG Verzekeringen kan het!

Het kan erg kostbaar zijn om jouw motor het hele jaar door Volledig Casco te verzekeren. Daarom bieden wij je nu de mogelijkheid om alleen wanneer je echt gebruik maakt van jouw motor, ook de dekking voor aanrijdingsschade aan jouw motor aan te zetten. Je kunt jouw Volledig Cascodekking dagelijks aan- en uitzetten via onze handige app, met een minimum van 2 dagen per keer. De rest van de tijd ben je gewoon verzekerd van WA-dekking en Beperkt Cascodekking bij brand of diefstal, wanneer jouw motor voldoende beveiligd in de schuur staat. Ook de aanvullende dekkingen die je kiest, staan gewoon het hele jaar aan.

Download de brochure

 

Pilotfase
Als MAG-lid kun jij nu als eerste kennismaken met de speciale FLEX Cascodekking! De meest flexibele motorverzekering die je aan en uit kan zetten wanneer het jou uitkomt! Op dit moment zijn we namelijk bezig met een pilot. In deze fase is de FLEX Cascodekking slechts voor 250 MAG-leden beschikbaar. We vragen deze leden kritisch mee te kijken en de app en onze services te ervaren.

Wil je hier ook voor in aanmerking komen? Wees er dan snel bij en bereken direct je premie!

Premie berekenen

 

Overstappen?

Via de knop hierboven kun je eenvoudig jouw premie berekenen voor al onze dekkingen. Wil je meerdere motoren oversluiten? Vul het aanvraagformulier dan opnieuw in. Wij zullen achteraf zorgen dat je maar één keer poliskosten hoeft te betalen. We bieden ook een overstapservice waarbij we de aan- en afmelding bij het RDW verzorgen en eventueel je oude verzekering opzeggen. Dit kun je dan het beste even telefonisch of per mail laten weten.

Voordelen voor MAG-leden

De MAG Motorverzekering is speciaal ontwikkeld door en voor motorrijders. Daardoor vind je hier een set motorvriendelijke voorwaarden, die nergens anders in de markt beschikbaar is. Wat dacht u van de volgende voordelen:

  • No-claimkorting tot maar liefst 80%.
  • Snelle afhandeling bij schade.
  • Rijvaardigheidstrainingen op het circuit onder voorwaarden mogelijk
  • Uitgebreide dekking voor motorkleding en bagage.*
  • Nieuwwaarde- of aanschafwaarderegeling tot 36 maanden.*
  • Pechhulp in Nederland én Europa inbegrepen bij Volledig Cascodekking.*
  • Geen verhoogd eigen risico in grote steden of voor jeugdige bestuurders.
  • Mogelijkheid om uw motor tot maar liefst 36 maanden te schorsen.
  • Vanaf 13 schadevrije jaren, geen terugval in korting bij schade.

*afhankelijk van gekozen dekking

Vergelijk hieronder de verschillende dekkingen

nieuw

Belangrijkste dekkingen

WA

Beperkt
Casco

FLEX
Casco

Volledig Casco

Wettelijke aansprakelijkheid 
Materiële schade tot € 2.500.000,-
Letselschade tot € 6.100.000,-

Hulpverlening bij ongeval 
In Nederland en Europa, door een onvoorziene, plotselinge en onverwachte schadegebeurtenis waarvan de oorzaak buiten de motor ligt.

Schade door brand, storm, natuurgeweld,
hagel of botsing met dieren

Diefstal
Afhankelijk van uw motor of woonplaats kunnen er aanvullende beveiligingseisen op uw polis gelden.

Helm, motorkleding en bagage
Tot € 2.500,- o.b.v. dagwaarde.

Schade aan accessoires
Tot € 500,- o.b.v. dagwaarde. Inclusief telecommunicatie.

Aanschafwaarderegeling
Tot drie jaar na aanschaf van uw motor bij een dealer, ontvangt u bij diefstal of total loss de aanschafwaarde tot max. € 25.000,- terug. Vanaf het vierde jaar ontvangt u de dagwaarde. Bij Volledig Casco geldt in het vierde jaar nog een afschrijving van 4% per maand tot de dagwaarde.

Aanrijdingsschade
Schade aan uw eigen motor door een aanrijding, slippen of botsen (ook bij schuld) of door vandalisme.

Nieuwwaarderegeling
Het eerste jaar na aanschaf van uw nieuwe motor bij een dealer, ontvangt u bij diefstal of total loss de nieuwwaarde terug.

Hulpverlening bij pech
In Nederland (excl. woonplaats) en Europa, voor motoren tot 16 jaar oud. Inclusief 30 dagen vervangend vervoer in het buitenland!

Eigen risico

€ 0,-

€ 150,-

€ 150,-

€ 150,-

Kortingsregelingen

Korting voor schadevrij rijden

De premie is mede afhankelijk van het aantal schadevrije jaren van de verzekernemer. Dit heet ook wel een bonus-malus regeling: u betaalt minder premie naarmate u meer schadevrije jaren heeft (bonus), u betaalt meer premie wanneer er wel schade heeft plaats gevonden (malus). Of en hoeveel schadevrije jaren u achteruit gaat, is afhankelijk van het soort schade.

Heeft u al 13 schadevrije jaren opgebouwd, dan heeft u geen terugval in korting meer bij schade. Uw schadevrije jaren kunnen wel aangepast worden.
Wanneer u overstapt naar een andere verzekeraar, dan vervalt deze commerciële korting. Zij kijken op dat moment weer naar uw 'zuivere' schadevrije jaren.

No-claimkorting

Hoe meer schadevrije jaren u heeft, hoe hoger uw korting voor schadevrij rijden. Bij ons kan die zogeheten 'no-claimkorting' oplopen tot maar liefst 80% !

Wist u dat u uw korting voor schadevrij rijden van een andere auto of motor kunt overnemen op uw nieuwe motorpolis? Lees meer onder zeswielenplan.

Zeswielenplan

Het MAG-verzekeringspakket heeft niet alleen betrekking op uw motor. Wanneer u ook uw auto of een andere motor bij ons verzekerd, kunt u de opgebouwde korting voor schadevrij rijden van die auto of motor tot maar liefst 80% meenemen! Het betreft dan een 'commerciële' korting, het is geen aanpassing van uw zuivere schadevrije jaren.

Winterstopkorting

Veel recreatieve motorrijders gebruiken de motor alleen tijdens de zomermaanden. Daarom bieden wij een aantrekkelijke korting aan wanneer u uw motor in de winter niet gebruikt. Kies voor een winterstopkorting wanneer uw motor van 15 december tot 1 maart in de schuur staat. In deze periode is uw motor wel gedekt tegen schade door diefstal, brand, of andere oorzaken van buitenaf. Maar schades door deelname aan het verkeer worden niet vergoed.

Kilometerkorting

Rijdt u minder dan 5.000 km per jaar? Dan krijgt u een korting op uw premie. Het risico dat u schade oploopt is immers ook minder groot.

Beveiligingskorting

Wanneer u uw motor extra beveiligt met een Track & Trace-systeem voorzien van het keurmerk CCV Voertuigbeveiliging, dan ontvangt u een mooie korting op de diefstalpremie. Ook vervalt uw verplichte eigen risico bij diefstal!

Aanvullende dekkingen

Schadeverzekering Opzittenden

Een verkeersongeval kan niet alleen schade aanbrengen aan uw motor, maar ook aan uzelf of een bijrijder (in zijspan). Met deze aanvullende dekking verzekert u de personen op de motor voor de gevolgen van het ongeluk. Denk hierbij aan de medische behandeling, misgelopen salaris en aanpassingskosten aan uw woning of auto bij invaliditeit. Ook schade aan kleding of bagage is hieronder meeverzekerd (accessoires aan de motor vallen hier niet onder).

Opzittenden Ongevallendekking

De ongevallendekking voor opzittenden keert uit bij overlijden (€3.000) of blijvende invaliditeit (tot maximaal €30.000). De verzekering keert altijd uit, ongeacht of de schade elders ook verzekerd is (denk aan een uitvaartverzekering).

Verkeersrechtsbijstand

Met deze aanvullende dekking verzekert u zich van professionele juridische ondersteuning bij verkeersconflicten. Denk bijvoorbeeld aan het terugvragen van schades aan derden, geschillen bij de koop of reparatie van de motor, geschillen over inname van het rij- of kentekenbewijs en bij geschillen in het buitenland.

Accessoires

U heeft de mogelijkheid om de standaard dekking voor accessoires, inclusief telecommunicatie, aan uw motor uit te breiden naar € 2.500 of € 5.000. Bij schade wordt de dagwaarde van uw accessoires vergoed.

Pechhulp

Met deze dekking kunt u rekenen op een snelle en professionele hulpdienst die 24/7 bereikbaar is bij pech aan uw motor in Nederland én Europa. Deze dekking is kentekengebonden, dus ongeacht wie er op de motor rijdt. Daarnaast kunt u nog extra kiezen voor een vervangende motor (i.p.vv auto) en woonplaatsservice.

Wanneer u uw motor volledig casco heeft verzekerd zit de pechhulp standaard bij uw motorverzekering in voor motoren tot 16 jaar oud. Bij WA of beperkt casco kunt u zelf kiezen voor deze aanvullende dekking.

Vraag ook naar de aantrekkelijke premie en voorwaarden voor uw oldtimer motor!

Voorwaarden

Diefstalpreventie

Samen met u houden we onze schadelast beheersbaar en daarmee de premies laag voor de Beperkt en Volledig Cascodekkingen. We verwachten dan ook dat u een aantal maatregelen neemt in verband met diefstalpreventie. Zo vragen we u uw motor te allen tijde met zowel een standaard slot als een goedgekeurd ART4-slot vast te zetten. Afhankelijk van uw motor en woonplaats kunnen er aanvullende preventie- en stallingseisen gelden.

 

Rijvaardigheidstrainingen op het circuit

Speciaal voor MAG-leden is het in deze motorverzekering mogelijk gemaakt om een rijvaardigheidstraining op het circuit te laten plaatsvinden. Belangrijk daarbij is dat er geen snelheidselement in de training zit. En dat de training volledig in Nederland plaatsvindt, onder begeleiding van een gediplomeerde en gecertificeerde instructeur. Tijdens een training op het circuit geldt er een verhoogd eigen risico van € 500,- en is er geen dekking op de aanvullende schadeverzekering voor opzittenden.

Downloads

Polisvoorwaarden Motorverzekering
Op deze polisvoorwaarden zijn speciale clausules van toepassing, exclusief voor Direct Motorverzekering. Deze clausules vindt u op uw offerte- of polisblad.

Polisvoorwaarden Pechhulp
Het risico van de pechhulp wordt gedragen door Allianz Global Assist.

Verzekeringskaart Motorverzekering
Het risico van uw motorverzekering wordt gedragen door Unigarant (statutair: UVM Verzekeringen).

Verzekeringskaart Pechhulp
Het risico van de pechhulp wordt gedragen door Allianz Global Assist.

Samenwerking Veldhuis Advies en MAG

Het verzekeringspakket voor leden van de Motorrijdersactiegroep wordt u aangeboden door Veldhuis Advies te Heerde. Veldhuis Advies heeft de kennis en expertise in huis om de beste voorwaarden voor u te onderhandelen. Zo kan de MAG, samen met Veldhuis Advies, de verzekeringsbelangen van jou als motorrijder behartigen. Veldhuis Advies heeft overigens ook een prima aanbieding voor de andere verzekeringen die u als particulier nodig heeft, zoals inboedel-, woonhuis of aansprakelijkheidsverzekering. Wanneer u uw lidmaatschap opzegt, vervallen de voordelen van het MAG-collectief.

Motorverzekering aanvragen       Meer verzekeringen       Website MAG

Neem contact op


Meer weten over MAG Verzekeringen?

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Bel dan op werkdagen tussen 08.00 en 17.30 uur met Veldhuis Advies of maak gebruik van het contactformulier.

0578 - 200 154 info@mag-verzekeringen.nl

Klik hier om een schade te melden.

  • * verplicht veld