Maak uw evenement tot een succes | Veldhuis Advies

Maak uw evenement tot een succes

Filter

Maak uw evenement tot een succes

Een congres of een beurs, een relatiedag, netwerkbijeenkomst of een personeelsfeest. Als mkb-er of vereniging kunt u verschillende redenen hebben om een aansprekend evenement te organiseren. Met een evenementenverzekering dekt u de risico’s af.

Ongeluk zit in een klein hoekje

Uw medewerker is onhandig als hij een bezoekster een glas rode wijn overhandigt. De gemorste wijn bederft haar dure jurk en de vrouw eist een schadevergoeding. Of iemand helpt de zaal te versieren waar u een beurs organiseert. Hij valt van de ladder en raakt daardoor blijvend invalide. Of u heeft een grote feesttent opgebouwd voor uw personeelsfeest. Daags daarvoor steekt er een zware storm op. De feesttent houdt het niet en waait weg. U moet het feest annuleren.

U ziet: er kan van alles misgaan vlak voor of tijdens een evenement, ook al heeft u alles nog zo goed georganiseerd. Met een evenementenverzekering hoeft u zich dan in ieder geval over de financiële gevolgen geen zorgen te maken.

Verschillende modules

Een evenementenverzekering is in feite niet één verzekering, maar wordt uit losse modules opgebouwd. Aansprakelijkheid, ongevallen, schade aan goederen en materialen, diefstal, annulering het kan allemaal meegenomen worden op de polis. De verzekering geldt voor de duur van het evenement.

De beste verzekering

Organiseert u een evenement voor uw bedrijf? Als u contact met ons opneemt via tel 0578-699789 of bedrijven@veldhuisadvies.nl, bespreken we graag welke risico’s u het beste kunt verzekeren en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn. Wij gaan dan voor u op zoek naar de verzekering die aansluit bij uw wensen.

Hans Onderdijk
Adviseur MKB
Dit artikel is geschreven door:

Vragen? Neem vrijblijvend contact met mij op:

Neem contact op


Direct contact

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Bel dan op werkdagen tussen 08.00 en 17.30 uur met Veldhuis Advies of maak gebruik van het contactformulier.

(0578) 699 760 info@veldhuisadvies.nl

Klik hier om een schade te melden.

  • * verplicht veld