Fundag jonge mantelzorgers 2017: naar PEC Zwolle! | Veldhuis Advies

Fundag jonge mantelzorgers 2017: naar PEC Zwolle!

Filter

Fundag jonge mantelzorgers 2017: naar PEC Zwolle!

Fundag jonge mantelzorgers naar PEC Zwolle

Vrijdag 1 december zijn we met een groep van 28 jonge mantelzorgers uit Heerde en Hattem op uitnodiging van Veldhuis Advies uit Heerde naar de voetbalwedstrijd PEC Zwolle-Utrecht geweest.

Om 18:00 uur zijn we met een grote bus vertrokken en hebben we eerst lekker gegeten bij de Mc Donalds. Daarna naar het stadion gereden en hebben we met z’n allen genoten van een mooie voetbalwedstrijd.

Ondanks de kou hebben we ons prima vermaakt. We kregen nog een tasje mee met een mooie pet en sjaal van PEC. Rond 22:30 uur waren we weer terug.

Bekijk onderstaand filmpje voor een sfeerimpressie van de FUN avond:

Het is leuk om dit samen met andere kinderen te doen die weten wat is om niet zorgeloos op te groeien, omdat er thuis iemand ziek is of een beperking heeft. Door samen activiteiten te ondernemen kun je je zorgen even vergeten en contact hebben met andere kinderen/jongeren die in een soortgelijke situatie opgroeien.

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten die in jouw gemeente georganiseerd worden? Kijk dan voor meer informatie op de site van:

Neem contact op


Direct contact

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Bel dan op werkdagen tussen 08.00 en 17.30 uur met Veldhuis Advies of maak gebruik van het contactformulier.

(0578) 699 760 info@veldhuisadvies.nl

Klik hier om een schade te melden.

  • * verplicht veld