Hypotheektips voor ondernemers | Veldhuis Advies

Hypotheektips voor ondernemers

Filter

Hypotheektips voor ondernemers

recreatiewoning financieren2

Heeft u uw droomhuis gevonden en bent u van plan uw eigen opties te bekijken? Dan geven we u hier graag zeven tips bij:

  1. Breng altijd eerst de financiële situatie van uw bedrijf in kaart, voordat u een hypotheekgesprek aangaat.
  2. Hoe ziet u de toekomst van uw bedrijf? Denk hierover na. De bank wil zekerheid en zal testen of uw bedrijf in de toekomst winstgevend zal zijn.
  3. Weet u al naar welke hypotheekverstrekker u wilt gaan? Check dan wel eerst of uw hypotheekverstrekker extra kosten rekent voor ondernemers. Vaak is dit wel het geval. De kosten verschillen per hypotheekverstrekker.
  4. Heeft u eigen vermogen? Zo ja, overweeg dan of u dit geld wilt inleggen. De kans is groot dat u sneller een hypotheek krijgt wanneer u ook zelf een bedrag inlegt.
  5. Heeft u een partner die in loondienst werkt? Neem dan ook de financiële gegevens van uw partner mee in het adviesgesprek. Wanneer u een partner heeft met inkomenszekerheid krijgt u sneller een hypotheek.
  6. U bent niet verplicht een hypotheek af te sluiten bij uw eigen bank, bekijk daarom de verschillende opties per hypotheekverstrekker.
  7. Het afsluiten van een hypotheek kan ingewikkeld zijn en de voorwaarden verschillen per hypotheekverstrekker. Laat u daarom goed voorlichten en vraag advies aan uw financieel adviseur.

Kunnen wij u helpen bij het uitzoeken van uw hypotheekmogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op via hypotheken@veldhuisadvies.nl of tel. 0578-211000.

Neem contact op


Direct contact

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Bel dan op werkdagen tussen 08.00 en 17.30 uur met Veldhuis Advies of maak gebruik van het contactformulier.

(0578) 699 760 info@veldhuisadvies.nl

Klik hier om een schade te melden.

  • * verplicht veld