• Persoonlijk advies
  • Alle kennis in huis
  • Complete oplossingen
  • Volledig ontzorgd
  • klantwaardering 9,1
Wij doen wat we beloven

Financiële rust en zekerheid

Als ondernemer wilt u succesvol zijn in wat u doet. Als u die ambitie niet had, zou u geen ondernemer zijn geworden. De definitie van succes is echter voor iedereen persoonlijk en afhankelijk van de doelen die u stelt. Veldhuis Advies helpt u graag bij het behalen van die doelen, door u financiële rust en zekerheid te geven, zodat u onbezorgd kunt ondernemen.

Risicomanagement voor horecabedrijven

Als horecabedrijf heeft u een verhoogd risico op brand: er wordt niet alleen met open vuur gewerkt, ook worden er veel elektrische apparaten gebruikt. Daarnaast werken veel horecaondernemers met jonge, soms onervaren, krachten. Ook dat geeft een verhoogd risico op schade. Denk niet alleen aan een ongeval of brand, maar ook aan specifieke verzuim- en arbeidsongeschiktheidsschades. Daarom helpen we u graag met het afdichten van uw risico's, zodat u kunt doen waar u goed in bent: de zaak runnen!

Waarom Veldhuis Advies?

Scherpe tarieven voor horecabedrijven

Onafhankelijke adviseur uit de regio

Persoonlijk contact en korte lijnen

Uw belang voorop bij schades

Extra veel voordeel

  • Gratis preventiescan van uw pand
  • Gratis taxatie van de inventaris
  • Verzuim oproepkrachten uitsluiten
  • Één voordeling pakket voor uw verzuimverzekering en arbodienstverlening

Verzekeringen voor de horeca

Wij hebben jarenlange ervaring met het samenstellen van een speciaal pakket aan verzekeringen voor horecabedrijven. Hieronder vindt u een opsomming van dekkingen die wij aanraden. Uiteraard is ieder bedrijf uniek en kunnen we het pakket aanpassen aan uw risico's.

Wanneer u de eigenaar bent van uw horecapand, sluit dan een gebouwendekking af. De opstalverzekering biedt dan onder andere dekking voor: brandschade, stormschade, waterschade en inbraakschade.

Ook uw voorraden en bezittingen kunt u verzekeren tegen diefstal of brand- en stormschade. Denk daarbij aan alle goederen, voorraden, machines, apparatuur en andere bedrijfsmiddelen die aanwezig zijn in uw horecapand.

Wanneer u het pand niet gekocht heeft maar huurt, spelen er andere risico's. Verbeteringen die u 'aard- en nagelvast' aan het pand heeft aangebracht vallen onder het huurdersbelang. Denk bijvoorbeeld aan een nieuw plafond of een nieuwe vloer.

Wanneer u een grote schade geleden heeft waardoor u een tijd lang minder of geen omzet kunt draaien, dan komt de continuïteit van uw bedrijf in het beding. Een bedrijfsschade verzekering dekt de kosten van uw vaste lasten en verloren winst in deze periode.

Op uw aansprakelijkheidsverzekering is een schade aan het milieu vaak uitgesloten. Daarom is het raadzaam hier een aparte dekking voor af te sluiten. Denk bijvoorbeeld aan de schade die u in de omgeving van uw pand aanbrengt, wanneer er chemische stoffen vrij komen bij een brand of het blussen ervan.

De horeca staat erom bekend dat er veel contant geld op de zaak aanwezig is. Het is belangrijk dat u uw contanten opbergt in een geschikte kluis. Als het geld toch gestolen wordt, dan krijgt u dit van de verzekeraar (deels) vergoed.

Heeft u, bijvoorbeeld voor uw bezorgservice, een of meerdere bedrijfswagens of -scooters? Dan sluit u hiervoor een zakelijke motorrijtuigenverzekering. Omdat bedrijfsauto's meer kilometers rijden en meestal meerdere bestuurders hebben, is er ook meer risico op schade. Vaak geldt er een aantrekkelijke nieuwwaarde- of aanschafwaarderegeling. Vanaf 5 voertuigen kan een wagenparkverzekering aantrekkelijk worden.

Mensen zijn in uw bedrijf een cruciale factor, maar brengen ook risico met zich mee. Wanneer een medewerker ziek is, betaalt u in de meeste gevallen het loon gewoon door. De kosten van een zieke medewerker kunnen oplopen tot maar liefst € 233 per dag, ook voor oproepkrachten! Dit risico kunt u afdekken met een ziekteverzuimverzekering. Veldhuis Advies biedt ook de mogelijkheid voor een verzuimverzekering waarbij u oproepkrachten kunt uitsluiten.

Voor u als werkgever is de verplichting om het loon door te betalen bij ziekte een financieel risico. Daarnaast moet u voldoen aan wet- en regelgeving omtrent het volgen van het ziekteverloop en eventuele re-integratie inspanningen van uw werknemer. Hiervoor kunt u eigenrisicodrager voor de Ziektewet en de WGA worden, via een verzekeraar. Of u legt het risico bij het UWV neer en draagt hiervoor premie af aan de overheid.

Wanneer u, of uw personeel, schade veroorzaakt aan spullen van bijvoorbeeld gasten dan draait u  op voor de kosten. Een ongeluk zit in een klein hoekje, denk bijvoorbeeld aan het omstoten van een glas wijn of het uitglijden over een gedweilde vloer.

Een juridisch conflict met een leverancier, de gemeente of een klant kan natuurlijk altijd voor komen. Met een rechtsbijstandsverzekering kunt u altijd bellen voor juridisch advies, zonder dat er gelijk een factuur op de mat ligt. En als het nodig is, staat een advocaat u bij wanneer het tot een rechtzaak komt.

Als zelfstandig ondernemer moet u zelf voorzien in uw sociale verzekeringen. Wanneer u door ziekte of een ongeval (deels) arbeidsongeschikt raakt is het belangrijk dat u niet ook gelijk uw inkomen verliest. Met de uitkering van deze verzekering kunt u hulp inschakelen om uw bedrijf draaiende te houden, zodat u uw inkomen uit de winst kunt behouden. Of u gebruikt de uitkering om uw eigen inkomen grotendeels te waarborgen.

Veldhuis Advies, uw partner in verzekeringen voor de horeca

Als horecaondernemer wilt u bezig zijn met lekker eten, bijpassende wijnen en gastvrijheid. Niet met regeltjes, kleine lettertjes en risico's. Laat dat nu net ónze passie zijn! Onze verzekeringsadviseur regelt uw zaken, zodat u zich kan richten op het ondernemerschap. We kijken samen met u naar de risico's en hoe u die kunt verkleinen. Wanneer er toch schade ontstaat, kunnen wij snel en belangenloos schakelen om uw schade op te lossen. Zo staan we altijd voor u klaar, ook buiten kantooruren.

Scroll naar boven