Ga jij op kamers? Vergeet je verzekeringen niet! | Veldhuis Advies

Ga jij op kamers? Vergeet je verzekeringen niet!

Filter

Ga jij op kamers? Vergeet je verzekeringen niet!

Head muziek

Als je gaat studeren bestaat er een kans dat je direct in het eerste studiejaar of gedurende het jaar op kamers zult gaan. Weg van je ouders en op fietsafstand van je opleiding. Voor veel studenten is dit de tijd van hun leven. Geniet onbezorgd van je studententijd als je onderstaande verzekeringen goed hebt geregeld!

Ziektekostenverzekering

Een uit de hand gelopen feestje, van je fiets vallen en ziekte: ook als student kun je er zomaar extra zorgkosten bij krijgen. Laat je niet verrassen en sluit een goede ziektekostenverzekering af. Er bestaan ook speciale studentenverzekeringen waar je tegen een laag bedrag goed bent verzekerd!

Vergelijk hier de verschillende zorgpolissen

Inboedelverzekering

Studentenhuizen hebben over het algemeen niet de beste sloten en je laptop is zo van je bureau gestolen. Sluit een goede verzekering af waarmee je je inboedel veilig stelt. Check overigens de voorwaarden goed: welke spullen zijn meeverzekerd en welke niet?

Bereken jouw inboedelwaarde

Aansprakelijkheidsverzekering

Een ongeluk zit in een klein hoekje: je morst bier over de laptop van je huisgenoot of je fietst tegen een auto aan. Met een aansprakelijkheidsverzekering ben je in ieder geval verzekerd voor dit soort ongelukjes. Let op dat je je niet dubbel verzekert, op de polis van je ouders zijn soms studerende uitwonende kinderen meeverzekerd!

Fietsverzekering

Als je gaat wonen in een grote studentenstad loop je het risico dat je fiets gestolen wordt. Als je die nieuwe fiets niet uit je eigen zak wilt betalen dan kun je je stalen ros ook verzekeren.

Bij Veldhuis Advies kunnen we jou adviseren over de beste verzekeringen in jouw persoonlijke situatie. Neem contact met ons op via particulieren@veldhuisadvies.nl of via tel. (0578) 699 799.

Neem contact op


Direct contact

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Bel dan op werkdagen tussen 08.00 en 17.30 uur met Veldhuis Advies of maak gebruik van het contactformulier.

(0578) 699 760 info@veldhuisadvies.nl

Klik hier om een schade te melden.

  • * verplicht veld