Financiële veranderingen per 1 juli 2016 | Veldhuis Advies

Financiële veranderingen per 1 juli

Filter

Financiële veranderingen per 1 juli

Head berekenen

Op 1 juli stijgt het minimumloon, net als de uitkeringen voor arbeidsongeschiktheid, werkloosheid en pensioen. Ook veranderingen op de werkvloer en in de woningmarkt kunnen gevolgen hebben voor je financiële situatie. Hoewel de wijzigingen sinds lange tijd minder ingrijpend zijn, raadt Wijzer in geldzaken consumenten aan twee keer per jaar hun geldzaken na te lopen. Check op 1 januari en 1 juli je verzekeringen, pensioenregeling, toeslagen, maar ook abonnementsgelden en andere lidmaatschappen.

Bij Veldhuis Advies zijn we op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving en adviseren wij u graag over de gevolgen voor uw persoonlijke situatie. In onderstaande tool kunt u de concrete gevolgen van diverse wijzigingen voor u bekijken, maar de tool bekijkt niet of u uw verzekeringen, hypotheek en pensioen goed geregeld heeft in de nieuwe situatie. We helpen u graag om juist daarin de goede keuzes te maken. Wilt u nagaan of u goed gewapend bent voor de toekomst? Neem contact met ons op via tel. 0578 – 699 796 of via fpdesk@veldhuis-advies.nl.

Wat betekent dit concreet voor u?

Via onderstaande tool van Wijzer in geldzaken krijgt u eenvoudig en snel inzichtelijk wat de wijzigingen in de wet- en regelgeving voor gevolgen hebben op uw persoonlijke situatie.

Neem contact op


Direct contact

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Bel dan op werkdagen tussen 08.00 en 17.30 uur met Veldhuis Advies of maak gebruik van het contactformulier.

(0578) 699 760 info@veldhuisadvies.nl

Klik hier om een schade te melden.

  • * verplicht veld