Feest in theater De Spiegel voor basisscholen Zwolle en omgeving | Veldhuis Advies

Feest in theater De Spiegel voor basisscholen Zwolle en omgeving

Filter

Feest in theater De Spiegel voor basisscholen Zwolle en omgeving

Woensdag 19 juni is het feest voor groep 8-kinderen van negen basisscholen uit Zwolle en omgeving. Zij mogen hun favoriete liedje uit de eindmusical op het grote podium van Theater de Spiegel nogmaals ten gehore brengen aan opa’s, oma’s, ouders en hun vriendjes en vriendinnetjes.

10-jarig jubileum Musical Awards

Dit jaar organiseert Zwolse theaters de Musical Awards voor de tiende keer. Dit jaar is Veldhuis Advies uit Heerde hoofdsponsor van het event. “Daar zijn we ontzettend blij mee”, vertelt Maartje Mars, medewerker Talentontwikkeling & Educatie bij Zwolse theaters. “We organiseren deze Awards om kinderen te leren hoe het is om te performen én op een groot podium te staan. Dit helpt ze om zelfverzekerder te worden en bovendien is het natuurlijk een geweldige ervaring voor ze“. Rebound Trampolinepark en de musicalschool Song & Dance Academie verzorgen een verrassingsact in de pauze, zodat een echte jury zich in de tussentijd kan beraden over wie de winnaar wordt. De presentatie ligt in handen van Roy van Iersel.

Win win voor de basisschoolkinderen

Er zijn 8 basisscholen die mee doen. Eén van deze scholen gaat met een grote wisselbeker naar huis. Daarnaast is er voor de kinderen de mogelijkheid om met 50% korting kaarten voor Rebound te kopen. “De opbrengst van de kaarten gebruiken we om volgend jaar opnieuw de Musical Awards te kunnen organiseren en de kinderen kunnen zelf lekker springen in de zomervakantie. Een mooie win win”, legt Maartje Mars uit.

Veldhuis Advies nieuwe hoofdsponsor

Al enkele jaren verleent Veldhuis Advies zijn steun aan Zwolse theaters. Onlangs zijn ze cultuurpartner geworden, waardoor Veldhuis Advies nu onder andere hoofdsponsor van de Musical Awards is. “Onze missie is om een bijdrage te leveren aan geluk en gezondheid van mensen en ondernemingen. Dankzij de Musical Awards maken kinderen al vroeg kennis met theater en cultuur. Dat draagt volgens onderzoek bij aan geluk. Zwolse Theaters en Veldhuis Advies bieden kinderen de kans om te spreken, te zingen en zich te presenteren voor een groot publiek en te leren hoe het is om letterlijk en figuurlijk in de schijnwerpers te staan. We vinden het geweldig om daar een bijdrage aan te mogen leveren”, aldus Dick Vos, commercieel directeur bij Veldhuis Advies.

Nieuwsgierig naar deze bijzondere optredens?

Benieuwd naar deze bijzondere optredens? Kom dan woensdag 19 juni kijken bij de Musical Awards in Theater de Spiegel. Vanaf 9.30 uur gaan de deuren open en de show duurt tot 12.00 uur.

Veldhuis Advies
Uw financiën, onze zorg!
Dit artikel is geschreven door:

Veldhuis Advies is de grootste organisatie in financieel advies in de regio. Ons bedrijf telt ruim 75 medewerkers. We mogen 18.000 particulieren en 4.000 ondernemers en bedrijven tot onze klantenkring rekenen. Graag geven wij u echter het gevoel, dat u onze enige klant bent. Dan hebben wij ons werk pas goed gedaan.
Vragen? Neem vrijblijvend contact met mij op:

Neem contact op


Direct contact

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Bel dan op werkdagen tussen 08.00 en 17.30 uur met Veldhuis Advies of maak gebruik van het contactformulier.

(0578) 699 760 info@veldhuisadvies.nl

Klik hier om een schade te melden.

  • * verplicht veld