Welkom op de website | Veldhuis Advies

Welkom bij Veldhuis Advies!

Welkom bij Veldhuis Advies

Samengaan EQ Verzekeringen en Veldhuis Advies

vlag

Eind 2016 heeft EQ Financiële diensten haar klanten geïnformeerd over de toekomst van EQ Financiële diensten. Na het plotse overlijden van de oprichter en directeur Loek Pijnappel hebben de medewerkers van EQ Financiële diensten het bedrijf naar zijn visie en gedrevenheid kunnen voortzetten. Om de toekomst van EQ veilig te stellen hebben zij echter geconcludeerd dit niet solo te kunnen. Daarom hebben zij Veldhuis Advies benaderd om EQ Financiële diensten over te nemen. Loek kende Veldhuis Advies al voordat hij EQ oprichtte. Veldhuis was daarnaast ook de meest logische overnamekandidaat gezien de intense samenwerking op het gebied van pensioenadvisering.

Lees hier het nieuwsbericht over de overname.


Praktische informatie m.b.t. overname

Bereikbaarheid

U kunt uw vertrouwde contactpersonen vanaf 2 oktober 2017 bereiken via info@veldhuisadvies.nlof bel 0578 – 200 120.

Het kantoor van Veldhuis Advies bevindt zich aan de Sportlaan 4a te Heerde en is geopend op werkdagen van 08.30 uur tot 17.30 uur. U bent hier natuurlijk van harte welkom!

Relatiebezoek

Wanneer u behoefte heeft aan een bezoek van één van onze adviseurs, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag bij schade of wanneer u vragen heeft over uw verzekeringen.

Schades kunt u bij ons ook online melden; Klik hier.

Facturen

Zoals u gewend bent, ontvangt u de facturen rechtstreeks van de verzekeraar. Indien u verzekerd bent bij Nationale Nederlanden, kan het voorkomen dat Veldhuis Advies de facturatie en incasso overneemt.

 

Privacy

Uw persoonlijke gegevens zijn bij ons in goede handen. Wij gaan zeer zorgvuldig te werk bij de verwerking van uw gegevens en nemen alle voorschriften uit de Wet bescherming persoonsgegevens in acht. Klik hier voor onze volledige “Privacy Statement”.


 

Over Veldhuis Advies

Ons bedrijf bestaat inmiddels 52 jaar en is uitgegroeid tot de grootste organisatie in verzekeringen en financieel advies in de regio. We mogen veel particulieren, ondernemers en bedrijven tot onze klantenkring rekenen. Dat is mooi, maar wat belangrijker is, dat zij de afgelopen jaren onze dienstverlening hebben gewaardeerd met gemiddeld een 8,8.

Ons motto is, dat wij ons werk pas goed hebben gedaan als u het gevoel heeft dat u onze enige klant bent.

VeldhuisAdvies-FransFotografie-12

 

Bij Veldhuis Advies werken we met alle belangrijke verzekeraars. Meestal gebeurt dit in volmacht, wat betekent dat wij de meeste verzekeringen zelf kunnen accepteren, wijzigen en beheren. Daardoor kunnen wijzigingen sneller worden verwerkt en schades sneller worden afgehandeld. Naast de verzekeringen kunnen we u ook adviseren over uw hypotheek of pensioen en kunnen we een financiële planning voor u maken als u meer inzicht wilt krijgen in uw financiële situatie nu en voor later.

Voor u is het van belang dat u uw vertrouwde contactpersonen behoudt. Wij zijn daarom blij dat Annet, Martine en Marthijn ons team komen versterken. Ook uw polissen verhuizen mee naar Veldhuis Advies. Dit heeft geen gevolgen voor uw dekking of polisvoorwaarden, die blijven gewoon hetzelfde. Maar als er voordelen in uw pakket te behalen zijn dan zullen we u hier natuurlijk over informeren!


 

Onze producten en diensten

Home opweg

Verzekeringen

Bent u verzekerd voor al uw persoonlijke en/of zakelijke risico's? Verzeker uw bezittingen, zoals een huis of bedrijfspand, een auto of wagenpark, tegen schades zodat u onbezorgd kunt genieten. Denk ook aan juridische risico's zoals aansprakelijkheid.

Lees meer:

Particulier | Ondernemer | Werkgever

Home financiele planning

Financiële planning

Wat zijn uw toekomstplannen? Verhuizen, kinderen, eerder stoppen met werken? Hoe gaat u uw plannen financieel realiseren? Wat hebben risico's als arbeidsongeschiktheid of overlijden tot gevolg? Graag gaan we hierover met u in gesprek.

Lees meer:

Particulier | Ondernemer

Home pensioen

Pensioenen

Hoe heeft u uw oudedagsvoorziening geregeld? Is uw pensioen voldoende om op dezelfde voet te blijven leven? Of wilt u deze aanvullen door te sparen of te beleggen? Graag adviseren wij u welke opties het meest geschikt zijn voor uw persoonlijke situatie.

Lees meer:

Particulier | Ondernemer | Werkgever

Home Hypotheek

Hypotheken

Wist u dat Veldhuis Advies u ook kan adviseren bij de aankoop van een huis? Onze hypotheek experts kijken graag samen met u naar de beste hypotheek voor uw situatie. Ook bij het oversluiten of uitbreiden van uw huidige hypotheek kunnen wij u helpen.

Lees meer:

Particulier | Ondernemer


 

Neem contact op


Direct contact

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Bel dan op werkdagen tussen 08.00 en 17.30 uur met Veldhuis Advies of maak gebruik van het contactformulier.

(0578) 200 120 particulieren@veldhuisadvies.nl

Klik hier om een schade te melden.

  • * verplicht veld