Employee benefits | Veldhuis Advies

Employee benefits

Hoe trekt u nieuwe collega’s aan? Welke voordelen biedt u uw medewerkers? Waarom blijven uw medewerkers graag voor u werken? Wat betekent goed werkgeverschap voor u?

Uiteraard is de financiële beloning, naast uitdaging en waardering, van belang. Het is niet per se het salaris dat de doorslag geeft. Met een mooi pakket aan employee benefits kunt u sollicitanten zeker overtuigen van uw goede werkgeverschap. Auto, telefoon van de zaak, reiskostenvergoedingen en extra verlofdagen zijn een paar voorbeelden van de extra’s die u uw medewerkers kunt bieden. Daarnaast kunt u uw medewerkers de mogelijkheid bieden hun inkomen te beschermen. Een goede pensioenregeling staat dan vaak hoog op het verlanglijstje. Maar ook een goede verzekering om bij arbeidsongeschiktheid het inkomen niet te hard te laten dalen, wordt erg op prijs gesteld.

Op het gebied van verzekeringen kunt u nog meer betekenen voor uw werknemers. Veel mensen vinden het prettig als zij zich collectief kunnen verzekeren voor zorg en tevens een collectieve ongevallenverzekering geeft een goed gevoel. Maar ook allerlei collectieve schadeverzekeringen kunnen deel uitmaken van het pakket employee benefits. Woonverzekeringen, auto-, motor-, fiets- en bromfietsverzekeringen, doorlopende reisverzekering en een aansprakelijkheids- en rechtsbijstandverzekering, het kan allemaal collectief afgesloten worden. Uw medewerkers profiteren van een prima dekking en betalen een gunstige premie.

Neem contact op


Meer weten over Employee Benefits?

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Bel dan op werkdagen tussen 08.00 en 17.30 uur met Veldhuis Advies of maak gebruik van het contactformulier.

(0578) 699 789 bedrijven@veldhuisadvies.nl

Klik hier om een schade te melden.

  • * verplicht veld