Digitaal gemak | Veldhuis Advies

Digitaal, op een
scherm naar keuze

Digitaal gemak

Uw beveiligde postomgeving

In uw beveiligde omgeving kunt u:

  • Uw documenten inzien en downloaden.
  • Zelf kiezen of u de documenten per post óf per e-mail wilt ontvangen.
  • Per e-mail verstuurde documenten nog één jaar lang inzien en downloaden.

Om deze service aan te kunnen bieden werken wij samen met Postex.

Post van ons op uw deurmat ontvangen?

Bekijk hier uw poststukken en pas uw voorkeur aan naar digitaal.

Vul hieronder de unieke code in die u op de voorbrief van uw post heeft gelezen. U komt in een beveiligde omgeving waar u uw poststukken kunt inzien, downloaden en opslaan op uw computer. Daarnaast kunt u ook uw voorkeur aanpassen naar digitale post (e-mail) en uw gegevens beheren.

Post van Veldhuis Advies

Post van ons via e-mail ontvangen?

Bekijk uw digitale poststukken via de link in het e-mailbericht.

Wanneer u op de link in uw e-mail klikt, dan komt u direct in een beveiligde omgeving waar u uw poststukken kunt inzien, downloaden en opslaan op uw computer. Daarnaast kunt u ook uw voorkeur aanpassen en uw gegevens beheren.

Let op: U heeft geen inlogcode nodig wanneer u de link van uw e-mailbericht volgt.

Digitale post van Veldhuis Advies

Veelgestelde vragen

Ik ontvang mijn post liever digitaal. Waar kan ik dit aangeven?

U kunt uw voorkeuren eenvoudig wijzigen met de unieke code die op het voorblad van uw brief staat vermeld.  Met die code kunt u hierboven inloggen en aangeven dat u uw post graag digitaal (op uw e-mailadres) wilt ontvangen.

Ik heb geen e-mailadres! Kan ik mijn post gewoon op de mat blijven ontvangen?

Wanneer u uw post op de mat heeft ontvangen, dan hoeft u niets te doen. Ook in de toekomst blijft u de post op deze manier ontvangen. Eventueel kunt u ons proactief laten weten dat u geen digitale post wilt ontvangen via tel. 0578-699760.

Ik heb mijn post digitaal ontvangen, maar dit wil ik liever niet!

Geen probleem. In de e-mail vindt u onderaan (in het grijze gedeelte) een link om uw voorkeuren te beheren. Hier kunt u aangeven dat u uw poststukken niet meer digitaal wilt ontvangen.

Of stuur ons eenvoudig een e-mail met uw naam en adresgegevens via info@veldhuisadvies.nl. Vermeld hierbij dat u de post niet digitaal wilt ontvangen.

Ik heb een groene kaart digitaal ontvangen, moet ik die ook printen?

In Nederland is het niet meer verplicht om uw groene kaart in de auto te bewaren. Indien u hem graag als document bij de autopapieren wilt voegen dan kunt u deze zelf afdrukken. Een zwart-wit print is namelijk voldoende, net als in de meeste landen. Bekijk op onze website in welke landen de originele groene kaart wel verplicht is: www.veldhuisadvies.nl/groenekaart. Uiteraard kunnen wij u deze op aanvraag verstrekken.

Hoe weet ik dat het e-mailbericht geen SPAM is?

Onderaan het bericht vindt u informatie over onze partner Postex. Hier staat ook uitgelegd dat het geen SPAM-bericht betreft en hoe je dit kunt zien. Wij vragen nooit op deze manier om gevoelige informatie.

Ik heb een verzoek ontvangen om te betalen via iDEAL, is dit veilig?

Ja dat kan, Postex heeft een beveiligde omgeving (zie groen slotje in de url). Daar kunt u de openstaande verzekeringspremie voldoen.

Ik kom niet verder met het uitvoeren van de iDEAL-betaling?

Het kan zijn dat u tijdens het uitvoeren van de betaling op de button Vorige hebt geklikt. In dat geval is de betaling gestopt. Na 30 minuten wordt de betaalmogelijkheid weer vrijgegeven en kunt u het opnieuw proberen.

Wie is Postex?

Postex is een bedrijf dat de poststukken met het logo van uw verzekeringsadviseur verzendt. Traditionele post en digitale verzending is beide mogelijk. Daarnaast wordt een iDEAL- betaalservice geboden aan u als klant.

Zijn mijn gegevens veilig bij Postex?

Postex hanteert strikte privacy- en veiligheidsvoorwaarden en zal uw gegevens zorgvuldig behandelen. Postex vraagt nooit om inloggegevens of wachtwoorden. Geef deze ook nooit aan derden! Wilt u meer weten over Postex? Kijk dan op: www.postex.com.

Neem contact op


Direct contact

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Bel dan op werkdagen tussen 08.00 en 17.30 uur met Veldhuis Advies of maak gebruik van het contactformulier.

(0578) 699 760 info@veldhuisadvies.nl

Klik hier om een schade te melden.

  • * verplicht veld