De werkwijze van Veldhuis Advies tijdens het coronavirus | Veldhuis Advies

De werkwijze van Veldhuis Advies tijdens het coronavirus

Filter

De werkwijze van Veldhuis Advies tijdens het coronavirus

Gisteren heeft de Nederlandse overheid een aantal verregaande maatregelen aangekondigd met als doel om het coronavirus een halt toe te roepen. De belangrijkste is om allemaal zo veel mogelijk thuis te blijven. Op ons kantoor doen wij ons best om deze aanbeveling zo goed mogelijk na te leven.

Daarom hebben wij de volgende maatregelen getroffen:

  • Onze medewerkers werken, ook zonder klachten, zo veel mogelijk vanuit huis. Al ons werk is nagenoeg volledig gedigitaliseerd, waardoor wij zowel telefonisch als digitaal de service kunnen verlenen die u van ons gewend bent. Wanneer de situatie daarom vraagt, bent u uiteraard welkom bij ons op kantoor.
  • Fysieke afspraken en vergaderingen zijn zo veel mogelijk vervangen door telefonische. Uiteraard brengen wij u op de hoogte indien dit voor u van toepassing is.
  • Op on kantoor hebben wij een minimale bezetting. Wij zijn geopend, maar verzoeken u om al uw verzekeringsvragen en schademeldingen zo veel mogelijk telefonisch of via mail aan ons door te geven. Via deze weg kunnen wij u het beste helpen.

Wij staan voor u klaar

Wij doen ons best om u zo goed en snel mogelijk van dienst te zijn. Wij hebben dan ook alle vertrouwen dat dit met onze digitale middelen gaat lukken. Wel kan het zijn dat uw vaste contactpersoon tijdelijk niet bereikbaar is en dat het door het thuiswerken iets langer kan duren dan u van ons gewend bent. Wij rekenen hierbij op uw begrip.

Wij wensen u alle gezondheid toe!

Neem contact op


Direct contact

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Bel dan op werkdagen tussen 08.00 en 17.30 uur met Veldhuis Advies of maak gebruik van het contactformulier.

(0578) 699 760 info@veldhuisadvies.nl

Klik hier om een schade te melden.

  • * verplicht veld