Cookie beleid

Deze cookie verklaring werd voor het laatst bijgewerkt op 26 september 2018

1 Introductie

Onze website, https://veldhuisadvies.nl (hierna: "de website") maakt gebruik van cookies en andere gerelateerde technieken. (Hierna geldt dat alle technieken voor het gemak "cookies" worden genoemd). Ook via derden die door ons zijn ingeschakeld worden cookies geplaatst. In het onderstaande document informeren wij u over het gebruik van cookies op onze website.

2 Wat zijn cookies?

Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina's van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schijf van uw computer of ander apparaat wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers of die van de betreffende derde partijen teruggestuurd worden.

3 Wat zijn scripts?

Een script is een stukje programmacode dat wordt gebruikt om een website goed te laten functioneren en interactief te maken. Deze code wordt uitgevoerd op de server, of op uw apparatuur.

4 Toestemmen

Wanneer u onze website voor de eerste keer bezoekt, tonen wij u een pop-up met uitleg over cookies. Zodra u op "Alle cookies voor optimale beleving" klikt, geeft u toestemming voor het gebruik van alle cookies en plug-ins zoals beschreven in het pop-upvenster en deze cookieverklaring. U kunt het gebruik van cookies via uw browser uitschakelen, maar het is mogelijk dat onze website niet meer naar behoren werkt.

5 Derden

Met andere bedrijven die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies. Wij kunnen alleen niet garanderen dat deze derden altijd op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens zullen omgaan. Partijen zoals Google zijn aan te merken als zelfstandige verwerkingsverantwoordelijken in de zin van de Algemene verordening gegevensbescherming. Wij raden u aan de privacyverklaring van deze bedrijven te lezen.

6 Cookies

6.1 Technische of functionele cookies

Sommige cookies zorgen ervoor dat bepaalde delen van de website goed werken en dat uw gebruikersvoorkeuren bekend blijven. Door het plaatsen van functionele cookies maken wij het u gemakkelijker om onze website te bezoeken. Zo hoeft u bij een bezoek aan onze website niet steeds dezelfde informatie in te voeren en blijven de artikelen bijvoorbeeld in uw winkelwagentje tot u betaald hebt. Wij mogen deze cookies zonder uw toestemming plaatsen.

6.2 Analytische cookies

Wij gebruiken analytische cookies om de website-ervaring voor onze gebruikers te optimaliseren. Met deze analytische cookies krijgen we inzicht in het gebruik van onze website. Wij vragen uw toestemming voor het plaatsen van analytische cookies.

6.3 Advertentie cookies

Op deze website maken wij gebruik van advertentie cookies, waardoor wij de advertenties voor u kunnen personaliseren en wij (en derden) inzicht krijgen in de resultaten van de campagne. Dit gebeurt op basis van een profiel dat we maken op basis van uw klik- en surfgedrag op en buiten https://veldhuisadvies.nl. Met deze cookies wordr u gekoppeld als websitebezoeker aan een unieke ID, zodat u bijvoorbeeld niet dezelfde advertentie meer dan één keer ziet.

Omdat deze cookies gemarkeerd zijn als tracking cookies, vragen wij uw toestemming om deze te plaatsen.

6.4 Social media knoppen

Op onze website zijn buttons opgenomen van Facebook om webpagina's te promoten (bijv. "like", "pin") of te delen (bijv. "tweet") op sociale netwerken zoals Facebook. Deze knoppen werken met stukjes code die van Facebook zelf afkomstig zijn. Dor middel van deze code worden cookies geplaatst. Deze social media buttons kunnen ook bepaalde informatie opslaan en verwerken, zodat u een gepersonaliseerde advertentie getoond kan worden. Lees de privacyverklaring van deze sociale netwerken door (die regelmatig kunnen veranderen) om te lezen wat ze doen met uw (persoonlijke) gegevens die ze verwerken met behulp van deze cookies. De informatie die zij verzamelen, wordt zoveel mogelijk geanonimiseerd. Facebook zijn gevestigd in de Verenigde Staten.

7 Geplaatste cookies

Google Analytics
Doel: Performance
Retentieperiode Van sessies tot 2 jaar
Beschrijving: Google Analytics (GA) maakt gebruik van cookies waarmee we het gebruik van onze website kunnen analyseren en rapporten over de website-activiteit en internetgebruik kunnen samenstellen. De cookie registreert een uniek, geanonimiseerd ID die wordt gebruikt om statistische gegevens te genereren over hoe de bezoeker de website gebruikt. Daarnaast wordt de cookie gebruikt om verzoeksnelheid te vertragen.
Gebruikte namen Delen
_ga, _gid, _gat, _gac, _gaexp, _utm, __utmc, UTMD_, __utmv, __utmz Voor meer informatie zie de privacy policy van Google Analytics op https://policies.google.com/privacy
Facebook
Doel: Personalised advertisements
Retentieperiode 1 jaar
Beschrijving: Gebruikt door Facebook om een reeks advertentieproducten te leveren, zoals realtime bieden van externe adverteerders.
Gebruikte namen Delen
fbm_, actppresence, sb, csm, c_user, frstxs, datr Voor meer informatie zie de privacy policy van Facebook op https://www.facebook.com/policy/cookies
Google Maps
Doel: Google Maps cookie
Retentieperiode 30 dagen
Beschrijving: Google Maps cookie die data verzamelt van individuele bezoekers.
Gebruikte namen Delen
Voor meer informatie zie de privacy policy van Google Maps op https://myaccount.google.com/privacy
YouTube
Doel: YouTube Cookie om data te verzamelen van individuele bezoekers.
Retentieperiode 30 dagen
Beschrijving: Cookies die data verzamelen van individuele bezoekers. Registreert een uniek ID om bij te houden welke video’s van YouTube door de gebruiker zijn bekeken en om tracking van mobiele apparaten mogelijk te maken op basis van geografische GPS-locatie. Probeert de bandbreedte van gebruikers te schatten op pagina’s met geïntegreerde YouTube video’s.
Gebruikte namen Delen
YSC, VISITOR_INFO1_LIVE, GPS Voor meer informatie zie de privacy policy van YouTube op https://myaccount.google.com/privacy
Google AdWords
Doel: Het tonen van advertenties op internet n.a.v. webgedrag en genereren van statistieken over conversies.
Retentieperiode Sessie
Beschrijving: Gebruikt door Google AdWords om opnieuw te engageren met bezoekers die waarschijnlijk converteren naar klanten gebaseerd op het online gedrag van de bezoeker over verschillende websites heen.
Gebruikte namen Delen
ads/ga-audiences Voor meer informatie zie de privacy policy van Google AdWords op www.google.com

8 Uw rechten met betrekking tot persoonsgegevens

U heeft de volgende rechten met betrekking tot uw persoonsgegevens:

  • U hebt het recht om te weten waarom uw persoonlijke gegevens nodig zijn, wat er met uw gegevens gebeurt, en hoe lang ze worden bewaard.
  • Inzagerecht: U hebt recht op inzage van uw persoonlijke gegevens die bij ons bekend zijn.
  • Recht op rectificatie: u hebt het recht om uw persoonlijke gegevens aan te vullen, te corrigeren, te laten verwijderen of blokkeren wanneer u maar wilt.
  • Als u ons toestemming geeft om uw gegevens te verwerken, hebt u het recht om die toestemming in te trekken en uw persoonlijke gegevens te laten verwijderen.
  • Recht om uw gegevens door te geven: u hebt het recht om al uw persoonsgegevens op te vragen bij de verantwoordelijke voor de verwerking en deze volledig door te geven aan een andere verantwoordelijke voor de verwerking.
  • Recht op bezwaar: u kunt bezwaar maken tegen de verwerking van uw gegevens. Wij voldoen hieraan, tenzij er gegronde redenen zijn voor verwerking.
Om deze rechten uit te kunnen oefenen kunt u contact met ons opnemen. Zie hiervoor de contactgegevens onder aan deze cookieverklaring. Heeft u een klacht over hoe we met uw gegevens omgaan, dan horen wij dit graag van u, maar u heeft ook het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder (de Autoriteit Persoonsgegevens)

9 Cookies in-/uitschakelen en verwijderen

Via uw internetbrowser kunt u cookies automatisch of handmatig verwijderen. U kunt ook aangeven dat bepaalde cookies niet geplaatst mogen worden. Een andere mogelijkheid is dat u uw internetbrowser zodanig instelt dat u een bericht ontvangt als er een cookie wordt geplaatst. Meer informatie over deze mogelijkheden kunt u vinden in de instructies van de help-functie van uw browser. Of u kunt uw voorkeuren op de volgende pagina aangeven: www.youronlinechoices.eu/nl/uw-advertentie-voorkeuren.

Let op: onze website werkt mogelijk niet optimaal als alle cookies zijn uitgeschakeld. Als u wel de cookies in uw browser verwijdert, worden ze na uw toestemming opnieuw geplaatst bij een nieuw bezoek aan onze websites.

10 Contactgegevens

Voor vragen en/of opmerkingen over ons cookiebeleid en deze verklaring kunt u contact met ons opnemen via de volgende contactgegevens:

Veldhuis Advies
Sportlaan 4a
8181 BE Heerde
Nederland
Website: https://veldhuisadvies.nl
Email: info@veldhuisadvies.nl
Telefoon: 0578699760

Trek cookie toestemming in