Cookie beleid

Deze cookieverklaring is voor het laatst bijgewerkt op 25 september 2019 en is van toepassing op inwoners van de Europese Economische Ruimte.

1 Introductie

Onze website, https://veldhuisadvies.nl (hierna: "de website") maakt gebruik van cookies en andere gerelateerde technologieën (gemakshalve worden alle technologieën "cookies" genoemd). Cookies worden ook geplaatst door derden die we hebben ingeschakeld. In het onderstaande document informeren we u over het gebruik van cookies op onze website.

2 Wat zijn cookies?

Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer of ander apparaat wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers of die van de betreffende derde partijen teruggestuurd worden.

3 Wat zijn scripts?

A script is a piece of program code that is used to make our website function properly and interactively. This code is executed on our server or on your device.

4 Wat is een webbeacon?

Een webbeacon (ook pixeltag) is een klein, onzichtbaar stukje tekst of afbeelding op een website dat gebruikt wordt om verkeer op een website in kaart te brengen. Om dit te doen worden er met behulp van webbeacons verschillende gegevens van u opgeslagen.

5 Toestemming

Wanneer u onze website voor het eerst bezoekt, tonen wij een pop-up met uitleg over cookies. Zodra u klikt op ‘Alle cookies’ geeft u ons toestemming om alle cookies en plugins te gebruiken zoals omschreven in de pop-up en deze cookieverklaring. U kunt via uw browser het plaatsen van cookies uitschakelen, u moet er dan wel rekening mee houden dat onze website dan mogelijk niet meer optimaal werkt.

6 Derden

Met andere bedrijven die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies. Wij kunnen alleen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Partijen zoals Google zijn aan te merken als zelfstandige verwerkingsverantwoordelijken in de zin van de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Wij raden u aan de privacyverklaring van deze bedrijven te lezen.

7 Cookies

7.1 Technische of functionele cookies

Sommige cookies zorgen ervoor dat bepaalde onderdelen van de website goed werken en dat uw gebruikersvoorkeuren bekend blijven. Door het plaatsen van functionele cookies zorgen wij ervoor dat u onze website makkelijker kunt bezoeken. Op deze manier hoeft u bijvoorbeeld niet steeds opnieuw dezelfde informatie in te voeren bij een bezoek aan onze website en is het onder andere mogelijk dat de artikelen in uw winkelmandje bewaard blijven tot dat u heeft afgerekend. Deze cookies mogen wij plaatsen zonder dat u hier toestemming voor geeft.

7.2 Analytische cookies

Omdat statistieken anoniem worden bijgehouden, wordt er geen toestemming gevraagd voor het plaatsen van analytische cookies.

7.3 Marketing cookies

Op deze website gebruiken wij advertentiecookies, zodat wij inzicht kunnen verkrijgen in campagneprestaties. Dit gebeurt op basis van een profiel dat wij opstellen op basis van uw klik- en surfgedrag binnen en buiten https://veldhuisadvies.nl. Middels de cookies wordt aan u als websitebezoeker een unieke cookie-ID gekoppeld. Echter zullen wij uw browsegedrag en interesses niet profileren voor gepersonaliseerde advertenties.

Aangezien deze cookies worden aangemerkt als tracking cookies, vragen wij voor het plaatsen hiervan dan ook uw toestemming.

7.4 Social media knoppen

Op onze website zijn buttons opgenomen van Facebook om webpagina’s te kunnen promoten (o.a. “liken”, “pinnen”) of delen (o.a. “tweeten”) op sociale netwerken zoals Facebook. Deze buttons werken door middel van stukjes code die van Facebook zelf afkomstig zijn. Door middel van deze code worden cookies geplaatst. De social media buttons kunnen ook bepaalde gegevens opslaan en verwerken, zodat er aan u gepersonaliseerde advertenties getoond kunnen worden.

Lees de privacyverklaring van deze sociale netwerken (die regelmatig kunnen veranderen) om te lezen wat deze doen met uw (persoonlijke) gegevens die, zij verwerken met behulp van deze cookies. De gegevens die worden opgehaald, worden zoveel mogelijk geanonimiseerd. Facebook zijn gevestigd in de Verenigde Staten.

8 Geplaatste cookies

WordPress
Doel: WordPress log in cookie
Retentieperiode: 30 dagen
Beschrijving: Cookie om je ingelogd te houden.
Gebruikte namen Delen
_wordpress_ Privacyverklaring
Facebook
Doel: Personalised advertisements
Retentieperiode: 1 jaar
Beschrijving: Gebruikt door Facebook om een reeks advertentieproducten te leveren, zoals realtime bieden van externe adverteerders.
Gebruikte namen Delen
fbm_, actppresence, sb, csm, c_user, frstxs, datr Privacyverklaring
Google Fonts
Doel: Gebruik van fonts op onze website
Retentieperiode: 365 dagen
Beschrijving: Wij gebruiken de Google Fonts API om fonts (lettertypen) te tonen op onze website. De Google Fonts API vraagt uw IP adres op als u onze website bezoekt.
Gebruikte namen Delen
tcb_google_fonts Privacyverklaring
Google Maps
Doel: Google Maps cookie
Retentieperiode: 30 dagen
Beschrijving: Google Maps cookie die data verzamelt van individuele bezoekers.
Gebruikte namen Delen
Privacyverklaring
YouTube
Doel: YouTube Cookie om data te verzamelen van individuele bezoekers.
Retentieperiode: 30 dagen
Beschrijving: Cookies die data verzamelen van individuele bezoekers. Registreert een uniek ID om bij te houden welke video’s van YouTube door de gebruiker zijn bekeken en om tracking van mobiele apparaten mogelijk te maken op basis van geografische GPS-locatie. Probeert de bandbreedte van gebruikers te schatten op pagina’s met geïntegreerde YouTube video’s.
Gebruikte namen Delen
YSC, VISITOR_INFO1_LIVE, GPS Privacyverklaring
Complianz
Doel: Onthoud de cookie waarschuwing keuze
Retentieperiode: 365 dagen
Beschrijving: De cookie van Complianz onthoudt uw cookievoorkeuren.
Gebruikte namen Delen
cmplz_event_xxx, cmplz_stats, cmplz_id, complianz_config, complianz_consent_status, complianz_policy_id Privacyverklaring
Do not track
Doel: Opslaan van cookie toestemming
Retentieperiode: 365 dagen
Beschrijving: Dit cookie wordt geplaatst wanneer we een 'do not track me' signaal detecteren vanuit uw browser en voorkomt het plaatsen van tracking cookies.
Gebruikte namen Delen
dont_track_me Privacyverklaring
Algolia
Doel: Deze cookie wordt gebruikt voor de Algolia zoekfunctie op de website.
Retentieperiode: 365 dagen
Beschrijving: Deze cookie wordt gebruikt voor de Algolia zoekfunctie op de website.
Gebruikte namen Delen
algoliasearch-client-js Privacyverklaring
WP_API Schema
Doel: Deze cookie maakt het mogelijk om Schema JSON-LD / SEO markup aan te bieden voor artikelen, evenementen, lokale bedrijven, producten, recepten, reviews en nog veel meer.
Retentieperiode: 365 dagen
Beschrijving: Deze cookie maakt het mogelijk om Schema JSON-LD / SEO markup aan te bieden voor artikelen, evenementen, lokale bedrijven, producten, recepten, reviews en nog veel meer.
Gebruikte namen Delen
wp-api-schema-model, wp-api-schema-model_xxxxxx Privacyverklaring
WP Autosave
Doel: We gebruiken deze plugin om automatisch posts van van de redacteur op te slaan als draft door een timer of veranderingen in de editor.
Retentieperiode: 365 dagen
Beschrijving: We gebruiken deze plugin om automatisch posts van van de redacteur op te slaan als draft door een timer of veranderingen in de editor.
Gebruikte namen Delen
wp-autosave-1 Privacyverklaring
WP Do Not Track
Doel: Deze cookie blokkeert tracking scripts en cookies van derden, zoals plugins en WordPress Thema's
Retentieperiode: 365 dagen
Beschrijving: Deze cookie blokkeert tracking scripts en cookies van derden, zoals plugins en WordPress Thema's
Gebruikte namen Delen
wp-donottrack_feed, dont_track_me Privacyverklaring

9 Uw rechten met betrekking tot persoonsgegevens

U heeft de volgende rechten met betrekking tot uw persoonsgegevens:

  • U hebt het recht om te weten waarom uw persoonsgegevens nodig zijn, wat ermee gebeurt en hoe lang deze worden bewaard.
  • Recht op inzage: u kunt een verzoek indienen om inzage in de gegevens die we van u verwerken.
  • Recht op rectificatie en aanvulling: u hebt het recht om uw persoonlijke gegevens aan te vullen, te corrigeren, te verwijderen of te blokkeren wanneer u maar wilt.
  • Als u ons toestemming geeft om uw gegevens te verwerken, heeft u het recht om die toestemming in te trekken en uw persoonlijke gegevens te laten verwijderen.
  • Recht op dataportabiliteit: u hebt het recht om al uw persoonlijke gegevens op te vragen bij de Verwerkingsverantwoordelijke en deze in zijn geheel over te dragen aan een andere Verwerkingsverantwoordelijke.
  • Recht op bezwaar: u kunt bezwaar maken tegen de verwerking van uw gegevens. Wij komen hieraan tegemoet, tenzij er gegronde redenen voor verwerking zijn.

Neem contact met ons op als u deze rechten wilt uitoefenen. Raadpleeg de contactgegevens onderaan deze cookieverklaring. Als u een klacht heeft over hoe wij omgaan met uw gegevens, dan horen wij graag van u, maar u heeft ook het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthoudende autoriteit (de Autoriteit Persoonsgegevens).

10 In- en uitschakelen en verwijdering van cookies

Via uw internetbrowser kunt u cookies automatisch of handmatig verwijderen. U kunt ook aangeven dat bepaalde cookies niet geplaatst mogen worden. Een andere mogelijkheid is dat u uw internetbrowser zodanig instelt dat u een bericht ontvangt als er een cookie wordt geplaatst. Meer informatie over deze mogelijkheden kunt u vinden in de instructies van de Help-functie van uw browser.

Let op: onze website werkt mogelijk niet optimaal als alle cookies zijn uitgeschakeld. Als u wel de cookies in uw browser verwijdert, worden ze na uw toestemming opnieuw geplaatst bij een nieuw bezoek aan onze websites.

11 Contact details

Voor vragen en/of opmerkingen over ons cookiebeleid en deze verklaring kunt u contact met ons opnemen via:

Veldhuis Advies
Sportlaan 4a
8181 BE Heerde
Nederland
Website: https://veldhuisadvies.nl
Email: info@veldhuisadvies.nl
Telefoonnummer: 0578699760

 Huidige status: GeaccepteerdHuidige status: Geweigerd