BN’ers werken mee aan Informatiemarkt Zorgeloos Wonen | Veldhuis Advies

BN’ers werken mee aan Informatiemarkt Zorgeloos Wonen

Filter

BN’ers werken mee aan Informatiemarkt Zorgeloos Wonen

Informatiemarkt Zorgeloos Wonen

Aan de informatiemarkt Zorgeloos Wonen die Hanzeheerd De Bongerd op zaterdag 18 juni in Hattem organiseert, werkt naast oud-atlete Olga Commandeur ook oud-topschaatser Hein Vergeer mee.

Vergeer leidt de workshops waar gratis aan kan worden deelgenomen en die gaan over gezond en zelfstandig wonen voor ouderen. Zo verzorgt Veldhuis Advies uit Heerde een workshop over de financiële aspecten van het zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen en geeft Olga Commandeur, een van de vaste gezichten van het televisieprogramma Nederland in beweging, de workshop ‘Het belang van bewegen’. Iedereen kan meedoen aan deze workshops.

Tijdens de informatiemarkt vindt ook de officiële opening plaats van het nieuwe beweegplein in de tuin van De Bongerd. Het innovatieve beweegplein, dat tevens dienst gaat doen als ontmoetingsplek, is mogelijk gemaakt door bijdragen van inwoners van Hattem, lokale organisaties, leveranciers van Hanzeheerd, Fonds NutsOhra, Oranje Fonds, Fonds Sluyterman van Loo en Hanzeheerd.

Op de informatiemarkt worden verder verschillende kinderactiviteiten georganiseerd, is er dans en muziek, demonstraties van Hanze Gym Hattem, eten en drinken en een loterij met mooie prijzen. De organisatie van het evenement is in handen van Hanzeheerd. De dag wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeenten Hattem en Heerde, Veldhuis Advies en het nieuwe consumentenplatform WelkomLife (voor 50-plussers).

Neem contact op


Direct contact

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Bel dan op werkdagen tussen 08.00 en 17.30 uur met Veldhuis Advies of maak gebruik van het contactformulier.

(0578) 699 760 info@veldhuisadvies.nl

Klik hier om een schade te melden.

  • * verplicht veld