Adviseur particuliere schadeverzekeringen binnendienst

Filter

Adviseur particuliere schadeverzekeringen binnendienst

Ben jij een relatiebeheerder pur sang? Sta jij onze relaties elke dag met een glimlach (telefonisch) te woord? Heb jij kennis van particuliere schade- en uitvaartverzekeringen? En wil jij graag bij een regionale speler werken, die het geluk en de gezondheid van haar klanten én medewerkers voorop zet? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een:

Adviseur particuliere schadeverzekeringen binnendienst

(fulltime)

Wat ga jij doen?

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het beheren en uitbouwen van duurzame relaties binnen ons particuliere klantenbestand. Naast het persoonlijk, telefonisch en schriftelijk beantwoorden van uiteenlopende vragen, nodig je relaties uit op kantoor om het verzekeringspakket met hen door te nemen. Je maakt offertes op, neemt nieuwe aanvragen en wijzigingen in behandeling en bewaakt de verwerking door verzekeraars. Een accurate administratie hiervan in ons systeem is een belangrijk aspect van de functie.

Als kenner op het gebied van particuliere schadeverzekeringen voer jij gestandaardiseerde risico-inventarisaties uit, waarna je de klant adviseert over zijn verzekeringspakket. Je bent alert op wijzigingen in de persoonlijke situatie van de klant en je informeert hen proactief over relevante zaken. Advies op het gebied van uitvaartverzekeringen kan tevens tot de functie behoren.

Daarnaast ondersteun je de buitendienstadviseur en andere collega’s binnen en buiten jouw team. Zo werken we nauw samen met ons volmacht-bedrijf Veldhuis Verzekeringen. Het opmaken van particuliere pakketpolissen binnen onze volmacht behoort tevens tot het takenpakket.

Wat verwachten wij van jou?

Bij Veldhuis Advies streven we ernaar een duurzame bijdrage te leveren aan het geluk en de gezondheid van mensen en ondernemingen. Dit doen we met professionele medewerkers die eerlijk advies geven en klanten graag willen helpen. Naast deze intrinsieke waarden beschik jij over:

  • Goede sociale en communicatieve vaardigheden.
  • Een klantgerichte instelling en commercieel inzicht.
  • De vaardigheden om efficiënt en nauwkeurig te werken.
  • Minimaal een Mbo-opleiding en het Wft-diploma Adviseur schadeverzekering particulier met de bereidheid om permanent actueel te blijven.
  • In het bezit van of studerend voor het Wft-diploma Adviseur vermogen
  • Enige jaren relevante werkervaring.
  • Kennis van relevante verzekeringsvoorwaarden en –premies.
  • Ervaring met het assurantiesysteem ANVA strekt tot de aanbeveling.

Wat bieden wij jou?

Bij Veldhuis Advies geloven we in het “Nieuwe Werken”: vitaliteit en leefstijl zijn belangrijke thema’s. In 2015 hebben we ons kantoor, in samenspraak met de medewerkers, aangepast met in hoogte verstelbare bureaus, balanskrukken, deskbikes en meer vitale kantoorinrichting. Ons bedrijfsrestaurant is uitgerust met biologische producten en voorziet elke dag in gezonde snacks en lunches.

Ook duurzame inzetbaarheid is een groot thema: we bieden o.a. een premievrije pensioenregeling en een aantrekkelijke aanvulling op de ziektekostenverzekering. We investeren en stimuleren continu in opleidingsmogelijkheden. Uiteraard bieden wij daarnaast een marktconform salaris, gebaseerd op jouw opleiding en ervaringen.

Heb je vragen over deze functie?

Neem dan gerust contact op met onze operationeel directeur Nadja Geers via tel. 0578 – 699 799.

Interesse in deze functie?

Mail jouw CV met een korte motivatie naar vacatures@veldhuisadvies.nl.

Veldhuis Advies
Uw financiën, onze zorg!
Dit artikel is geschreven door:

Veldhuis Advies is de grootste organisatie in financieel advies in de regio. Ons bedrijf telt ruim 75 medewerkers. We mogen 18.000 particulieren en 4.000 ondernemers en bedrijven tot onze klantenkring rekenen. Graag geven wij u echter het gevoel, dat u onze enige klant bent. Dan hebben wij ons werk pas goed gedaan.
Vragen? Neem vrijblijvend contact met mij op:

Neem contact op


Direct contact

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Bel dan op werkdagen tussen 08.30 en 17.30 uur met Veldhuis Advies of maak gebruik van het contactformulier.

(0578) 699 760 info@veldhuisadvies.nl

Klik hier om een schade te melden.

  • Ja, ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens volgens het privacy reglement. *

  • * verplicht veld