Administratief medewerker bedrijven (32-40 uur) | Veldhuis Advies

Administratief medewerker bedrijven (32-40 uur)

Filter

Administratief medewerker bedrijven (32-40 uur)

Ben je een opgeruimd en gestructureerd type? Vind jij het leuk om onze adviseurs bij te staan met het verwerken van alle verzekeringsaanvragen? Help jij graag op de achtergrond mee aan een snelle en accurate polisverwerking? En wil jij alle ins en outs van het verzekeringsvak leren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jij geeft onze klanten vertrouwen door een goede informatievoorziening

Als administratief medewerker bedrijven ondersteun jij onze bedrijfsadviseurs met het maken van verzekeringsoverzichten, het verwerken van polissen en het versturen van facturen. Je biedt daarnaast ondersteuning bij het inplannen van afspraken, het beantwoorden van administratieve vragen en je pakt allerhande taken binnen het team op. Je draagt bij aan het behoud van bestaande klanten door een correcte afwikkeling van administratieve procedures en tijdige informatieverstrekking, waardoor onze klanten het gemak en vertrouwen van onze dienstverlening ervaren.

Je helpt jouw collega’s met een efficiënte administratie en polisverwerking

Je ondersteunt bij een accurate polisverwerking en de behandeling van informatieverzoeken van verzekeraars en klanten. Dat houdt in dat je polissen en boekingen controleert en verwerkt. Je benadert relaties eventueel voor een tijdige aanlevering van gegevens. Je legt alles inzichtelijk vast in onze systemen. Dit geldt voor nieuwe aanvragen, tussentijdse wijzigingen en naverrekeningen. Het voorbereiden en verwerken van groepszendingen kan hier deel van uitmaken.

Je bent een echte teamspeler

Je werkt nauw samen met jouw collega’s uit het team Bedrijven, zoals de adviseurs, relatiebeheerders, acceptanten en de andere administratief medewerkers. Maar je hebt ook veel contact met collega’s van het team Back office. In totaal werken er ruim 70 medewerkers bij Veldhuis Advies.

Wat wij van jou verwachten?

  • Belangrijk is dat je gestructureerd werkt en oog hebt voor detail. Ook ben je klantgericht en communicatief ingesteld. Je bent resultaatgericht en betrokken.
  • Als basis heb jij een afgeronde MBO opleiding of aantoonbaar MBO werk- en denkniveau. Het is een voordeel als je het WFT diploma Schadeverzekering Zakelijk al op zak hebt, of je bent bereid dit diploma te behalen.
  • Ervaring met ANVA, AWI en maatschappijomgevingen is een pré. Ook werken we veel met Excel, Word en Outlook.

Wat jij van ons mag verwachten?

Veldhuis Advies is een professioneel en groeiend bedrijf dat hoogwaardig financieel advies biedt. We stellen onze medewerkers daarbij in staat om op een eerlijke en professionele manier financiële zekerheid te bieden aan onze klanten. Alle medewerkers krijgen de mogelijkheid permanent actueel te blijven en zich verder te ontwikkelen. Daarnaast hebben we een aantrekkelijke aanvullende zorgverzekering en een premievrije pensioenregeling! Uiteraard krijg je een goed salaris gebaseerd op jouw opleiding en ervaring. Er zijn voldoende doorgroeimogelijkheden.

En verder…

Onze missie is het leveren van een bijdrage aan het geluk en de gezondheid van mensen en ondernemingen. Zowel in de regio, als richting onze klanten en onze eigen medewerkers. Bij ons kun je je werk zittend, staand, fietsend of balancerend uitvoeren. Zo blijf je lekker vitaal. Ook lunchen we elke dag samen. Onze kantine heeft een vers en biologisch aanbod en voorziet dagelijks in een gezonde snack! Momenteel werken we veel thuis en dit zal ook mogelijk blijven als de Corona-crisis straks voorbij is.

Reageer vandaag nog!

Stuur jouw CV met een korte motivatie naar vacatures@veldhuisadvies.nl. We hopen zo snel mogelijk de eerste gesprekken te voeren.

Liever eerst nog wat meer info?

Neem dan gerust contact op met jouw nieuwe teamleider Betty Kruidhof via tel. 0578 – 699 771.

Veldhuis Advies
Uw financiën, onze zorg!
Dit artikel is geschreven door:

Veldhuis Advies is de grootste organisatie in financieel advies in de regio. Ons bedrijf telt ruim 75 medewerkers. We mogen 18.000 particulieren en 4.000 ondernemers en bedrijven tot onze klantenkring rekenen. Graag geven wij u echter het gevoel, dat u onze enige klant bent. Dan hebben wij ons werk pas goed gedaan.
Vragen? Neem vrijblijvend contact met mij op:

Neem contact op


Direct contact

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Bel dan op werkdagen tussen 08.00 en 17.30 uur met Veldhuis Advies of maak gebruik van het contactformulier.

(0578) 699 760 info@veldhuisadvies.nl

Klik hier om een schade te melden.

  • * verplicht veld